Няма опасност за живота на лекарката, която пострада най-тежко при

...
Няма опасност за живота на лекарката, която пострада най-тежко при
Коментари Харесай

​Няма опасност за живота на лекарката, пострадала най-тежко от агресивен пациент

Няма заплаха за живота на лекарката, която пострада най-тежко при нападението на нападателен пациент в столичната болница " Света Анна ". Нападателят остава в ареста. Води се досъдебно произвеждане. В родния му Сливен мненията за него са спорни. Здравко Инджов е бил служител на реда, само че е имал и престъпни прояви. Разведен е и живее с болната си майка.

``
реклама
Нападателят от Сливен бил в болничното заведение в София за урологична интервенция. Разказвал на майка си, че му е скучно и сестрите му упълномощили да украсява отделението за Коледа. Майка му научила от медиите за агресивното държание на сина си в болничното заведение.

Руска Инджова, майка: На моменти избухва. Не мога да ви обясня какво го нервира. След като стартира работа в полицията и беше изкарал 6 месеца курсовете, викаха го да изнася лекции, по малкия екран го даваха, само че какво стана, не мога да кажа.
Съседите на Здравко в Сливен са с спорни отзиви за него. Едни не желаят да застанат пред камерата поради предходни разправии с мъжа, за други той е добър човек. Чували са, че преди е бил служител на реда.

Георги Христов, комшия: Чувал съм, че бил изпъден, а дали е бил изпъден или не, не мога такива сведения да ви дам.
Николай Колев: Съсед ми е. До в този момент нищо неприятно не съм видял.
Заместник-министърът на опазването на здравето Бойко Пенков изиска бързо отмъщение за хората, които си разрешават експанзия против медици.

Бойко Пенков - заместник-министърът на опазването на здравето: Вие представяте ли си - колежката е 40 кг с мокра престилка, отива да избавя човек, през това време някакъв се нахвърля и стартира да ѝ поставя белезници, да я души и да я блъска. Това е ненормална история. Затова имаме и контракт с основната прокуратура незабавно да ги уведомяваме, да имаме бързи производства против такива лица. Това просто би трябвало да се пресече.
Състоянието на най-тежко потърпевшата лекарка от нападението в болница " Света Анна " към този момент е нормализирано.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР