Няма опасност за България заради войната в Украйна, но присъствието

...
Няма опасност за България заради войната в Украйна, но присъствието
Коментари Харесай

 Премиерът Денков: Няма заплаха за България заради войната, само ще увеличим войските на НАТО тук!

Няма заплаха за България поради войната в Украйна, само че наличието на войски на НАТО ще бъде увеличено с четири пъти на територията на страната. Това съобщи от Вилнюс учен Николай Денков, във връзка идното квартируване на нови военни елементи в страната. Той добави, че България няма да дава касетъчни бомби на Украйна, само че не е и срещу тяхното потребление, защото в Русия към този момент се употребяват против Киев.

" Налице е пълномащабна война сред Русия и Украйна. Според отчетите на разузнаването, рискът за нас е доста невисок. Ние единствено ще посрещнем четири пъти повече натовски военни, в сравнение с имаше на територията ни до момента, само че няма причина за паника ", съобщи още Денков.

След изказванията му, мрежата закипя от мнения, а най-често задаваният въпрос беше, за какво България е въвлечена във войната, която бушува съвсем до нейните граници, а министър председателят се пробва да неглижира въпроса. А другата обсъждана тематика беше, за какво България не се пробва да помогне за реализиране на кротичък разговор сред воюващите страни, а вместо това подкрепя разпалването на войната, трансформирайки се в трети, въпреки и индиректен участник, в нея.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР