Няма окончателно решение за председателя на парламента. Това коментира Десислава

...
Няма окончателно решение за председателя на парламента. Това коментира Десислава
Коментари Харесай

Ексклузивно! ГЕРБ с първа реакция след срещата с ПП: Продължи 2 часа, това е първа стъпка

Няма дефинитивно решение за ръководителя на Народното събрание. Това разяснява Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС след среща с ПП-ДБ, предава Нова телевизия.
Тя посочи, че се водят диалози освен за първия измежду равни, само че и за всички бъдещи законодателни начинания.
„ В момента водим диалог освен за избора на първия измежду равни, а за всички бъдещи законодателни начинания. Разговорът не би трябвало да е за персони, а за решения. Не е значимо кой от коя група е. Всички казахме целите си и се обединихме към тезата, че би трябвало да търсим единодушие и разговор поради България “, акцентира Атанасова.
„ Разговорът продължи повече от 2 часа и смятам, че е първа стъпка. В идващите дни ще предизвикваме работни групи, които да търсят консенсус за законодателните начинания – еврозона, Шенген, правосъдна промяна, цените, инфлацията ”, добави тя.
„ До този миг мога да кажа, че имаме добър диалог, добър звук и се веселя, че това се случва още в първия ден на работещото 49-то Народно събрание “, сподели тя.
„ Все още нямаме дефинитивно решение за ръководител на Народно събрание. Първо мисля, че е по-добре да се реши каква ще е законодателната самодейност за Народното събрание, след това за фигури “, сподели отново Атанасова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР