Няма официална позиция на БСП по повод публикацията на депутата

...
Няма официална позиция на БСП по повод публикацията на депутата
Коментари Харесай

Кирил Добрев за фалшивата новина за водата: В поста на Таско Ерменко има само въпроси

" Няма публична позиция на Българска социалистическа партия във връзка обявата на депутата ни Таско Ерменков във Facebook. Проведен е персонален диалог с Таско Ерменков, прочетох поста му през вчерашния ден. В него има единствено въпроси ". Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Кирил Добрев по време на конференция във връзка шумния скандал с „ отровена вода “ в София.

„ Той ни увери, че е бил сезиран от представители на Столичен общински съвет. Работата на един депутат е да задава въпроси. Групата ще се събере на следващия ден и ще обсъдим въпроса. Всеки може да желае оставки, живеем в свободна страна и всеки може да показва своето мнение “, добави той. По мотив изборите в село Галиче, Добрев разгласи, че е била осъществена операция:

„ От през вчерашния ден имаме нов нахален метод на модел на ръководство в дребните обитаеми места. Бащата на народен представител от ГЕРБ е бил ръководител на секционна изборна комисия в селото. Той взема решение, че към 17:30 ч. изборният развой е завършил и затваря секцията. На протокола обаче се написа, че изборният развой е завършил в 20:00 часа. Резултатът в изборната секция - 44 гласа за ГЕРБ, 1 за Обединени патриоти и 3 за Българска социалистическа партия “.

„ Галиче е въплъщение на това по какъв начин ГЕРБ вършат и печелят избори. Това са нови новаторски политики. Понякога съм заинтригуван и шапка им смъквам “, заключи Кирил Добрев. По думите му точно тази секция е повлияла на изборния развой в селото. Той разкри още, че 52души са били участници в преносима изборна секция. „ Сезирали сме прокуратурата, че е осъществено жестоко изборно нарушаване в Галиче.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР