Няма официална информация относно бъдещето на Кристофър Нкунку, но се

...
Няма официална информация относно бъдещето на Кристофър Нкунку, но се
Коментари Харесай

Рангник: Боли ме сърцето, че Нкунку ще премине в клуб като Челси

Няма публична информация по отношение на бъдещето на Кристофър Нкунку, само че се спекулира, че Челси е сключил договорка с Република България Лайпциг през декември, която ще накара 25-годишният състезател да премине при " сините ". Твърди се, че Нкунку е привлякъл интерес от страна на водещи тимове в цяла Европа, като 17 гола са добавени през този сезон към 35-те, които той означи през предишния сезон, а Ралф Рангник има вяра, че състезател, на който е оказал помощ да отиде в Германия през 2019 година, е взел неверно решение, като е решил да премине на " Стамфорд Бридж ".

" Мисля за състезател, в чието идване в Република България Лайпциг бях малко забъркан: Кристофър Нкунку. За мен е един от най-хубавите атакуващи халфове сега, който съгласно мен реши да премине в Челси прекомерно рано. Можете ли да си визиите, че подобен извънреден състезател идва в клуб, който е в положението, в което се намира Челси сега? Лично мен ме боли сърцето от този негов избор. Ако бях негов консултант или татко му, щях да съм доста обезпокоен сега ", показа Рангник.

" В момента, без значение кой идва като треньор, не можете да препоръчате на никого да отиде там. Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да създадете някаква тактика и да намалите тима до рационален размер, с който всеки треньор може да работи ", добави експертът.

Челси влага към 600 милиона паунда в нови играчи през последните два трансферни прозореца, само че последователността се оказа сложна за реализиране и " сините " към този момент освободиха Томас Тухел и Греъм Потър от мениджърските им отговорности през актуалната акция,  оставяйки ги с работа за извършване на и отвън терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР