Няма официална информация какво стана с метрото в участъка между

...
Няма официална информация какво стана с метрото в участъка между
Коментари Харесай

БНТ: Още няма официална информация какво стана с метрото при Хаджи Димитър

Няма публична информация какво стана с метрото в сектора сред метростанции „ Театрална ” и „ Хаджи Димитър ”. Неофициално се споделя, че не ставало въпрос за проваляне на самия релсов път – тази версия се появи през вчерашния ден, 19 януари, когато метрото беше спряно в този сектор.
Българска национална телевизия сподели репортаж с мини-интервюта с хора пред станция „ Театрална ”, които не знаеха за прекъсването и всеобщо се споделяше, че откогато е открит този сектор, имало наводнения и затваряне. Освен това имаше недоволства, че не е имало съответна информация за нуждата да се преориентираш с превоза.
 Метрото за Хаджи Димитър остава блокирано за седмица Метрото за " Хаджи Димитър " остава блокирано за седмица
Движението по третия лъч на метрото, от спирка " Театрална " до " Хаджи Димитър ", няма да бъде възобновено и през утрешния ден. Това съоб...
Пропадналият релсов път се намира по-близо до метростанция " Хаджи Димитър " и е с дължина към 20 метра. Докато се в профил казусът, метрото ще се движи до станция " Театрална " и ще обръща там, а не на станция " Хаджи Димитър ", както нормално.
Вероятно става дума за покачване или разбъркване на релсовия път, изясни шефът на " Метрополитен " инж. Братоев. Ремонтът ще отнеме към седмица, сподели още той. Дотогава за обслужване на пасажерите се обезпечават рейсове, които ще се движат в сектора с маршрут: от спирка " Театър София " на ул. " Професор М. Бичев ", по бул. " Данаил Николаев ", гара " Подуене ", по ул. " Боян Магесник ", под жп. моста гара Подуене, по ул. " Ал. Екзарх ", по ул. " Тодорини кукли ", по бул. " Владимир Вазов " до автобусна спирка метростанция " Хаджи Димитър ", по ул. " Черковна ", надясно по бул. " Мадрид " и до спирка " Театър София " на ул. " Проф. М.Бичев ". Автобусите ще стопират и на спирка ул. " Тодорини кукли " по линия 120 в посока бул. " Вл.Вазов ".
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР