Няма нужда моята партия да ме призовава да си подам

...
Няма нужда моята партия да ме призовава да си подам
Коментари Харесай

Николай Денков: Ако процесите не вървят, аз ще си подам оставката

Няма потребност моята партия да ме приканва да си подам оставката. Аз през цялото време съм споделил, че в случай че процесите не вървят, аз ще си подам оставката, както и огромна част от министрите, които влязоха в този Министерски съвет. Това съобщи пред публицисти министър председателят Николай Денков, който присъства на Първата годишна конференция на Съвета за стопански разбори. 

Денков обаче сподели, че е оптимист за това, че двете водещи парламентарни групи ще намерят метод да се схванат между тях.

" Това което и политиците, и публицистите знаят е, че има два метода да се вземат управнически решения. Единият е през лобизъм - когато идват познати и по разнообразни способи съумяват да убедят ръководещите да вземат решения в интерес на едни или други групи хора. Това, което може да се каже, че доста постоянно дефинира решенията в България и това е една от заболяванията, които имаме при ръководство на нашата стопанска система ", това съобщи министър-председателят Николай Денков пред публицисти в понеделник.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР