Няма нужда да се страхувате от бъдещето след Путин. Има

...
Няма нужда да се страхувате от бъдещето след Путин. Има
Коментари Харесай

Михайло Подоляк: Военните неуспехи, саботажите и санкциите срещу Русия слагат край на войната

" Няма потребност да се страхувате от бъдещето след Путин. Има единствено един метод да се постави завършек на войната: военни провали на Русия на бойното поле + глобено привършване на стопанската система + изолираност на Русия на международните пазари + вътрешен бойкот в РФ = победа на Украйна и възобновяване на световната сигурност ", написа Подоляк.

Той отбрани правото на Украйна да нанася удари по съветската територия

Украинският външен министър Дмитро Кулеба преди дни съобщи в изявление за американския вестник The Wall Street Journal, че западните страни не би трябвало да се опасяват от разпадането на Русия, както в миналото престанаха да се опасяват от разпадането на Съветския съюз.

" Призовавам света да не се опасява от колапса на Русия. След като колелата на историята стартират да се въртят, никой човек не може да ги спре. Вместо да мислим по какъв начин да помогнем на Русия да оцелее и да стане естествен член на интернационалната общественост, време е да приемем обстоятелството, че Русия не може да бъде естествен член на интернационалната общественост. Не мисля, че светът ще се разпадне, в случай че Русия се разпадне. Но Русия ще бъде унищожена от личните си жители, както се случи с Руската империя, " съобщи Кулеба.

наречения " Мински развой ", който ни измъчваше осем години, с цел да вършим в този момент някакви отстъпки във връзка с територията и хората, живеещи на нея, сподели още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР