Няма нови предложения за името на Македония, на масата ще

...
Няма нови предложения за името на Македония, на масата ще
Коментари Харесай

Нимиц: Няма нови предложения за името на Македония


Няма нови оферти за името на Македония, на масата ще бъдат сложени оферти, към този момент обсъждани преди. Това съобщи медиаторът от Организация на обединените нации в диалозите сред Гърция и Македония Матю Нимиц в изявление за гръцката телевизия ЕРТ.

Новият кръг от договаряния ще се състои на 17 януари в Ню Йорк.

Има позитивен подтик в Скопие, добави Нимиц, допълвайки, че новото държавно управление в Скопие е доста заинтригувано да реши този въпрос.

„ Мисля, че и гръцкото държавно управление също по този начин признава, че това е добър метод и добра стъпка за външната политика на Гърция в района, с цел да се откри решение на отдавнашния проблем. Поради тези аргументи сред двете страни има позитивен подтик. Мисля, че жителите в двете страни може да са склонни да чуят някои решения, които са от общ народен интерес, само че и че е нужен прочут компромис за решаването му ", сподели Нимиц.

Той също по този начин отбелязва, че в района има опасения заради някои въпроси като да вземем за пример бежанците, тероризма или неустойчивостта, и че с управлението на интернационалната общественост тези въпроси би трябвало да бъдат решени. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР