Няма нова заповед на министърът на здравеопазването Кирил Ананиев за

...
Няма нова заповед на министърът на здравеопазването Кирил Ананиев за
Коментари Харесай

Ивайло Иванов: Основанието за пътуване за работа ще отпадне през четирите почивни дни

Няма нова заповед на министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев за нов режим на овакантяване на регионалните градове, уточни основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Вчера хората се юрнаха на изходите на София, беше ужасно, не знам къде отиват тези хора, разяснява основният секретар.

Предстоят четири почивни дни – множеството предприятия и държавни служби не работят, и основанието за отиване на работа ще отпадне, означи още Ивайло Иванов.
Младен Маринов: Декларациите за пътешестване не са проформа, ревизират се Министърът на вътрешните работи заяви, че Красимир Каракачанов е седял на скамейка в парк и евентуално ще получи акт
От направените инспекции само че декларациите, оставени на контролните пунктове на регионалните градове, са установени някой нередности, разгласи основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Проверките са на инцидентен принцип, до момента да прегледани малко над 9000 документа. „ 641 не имат трудов контракт към компаниите, които са показали. 80 лица са регистрирани в бюрата за безработни “, регистрира Ивайло Иванов.

„ Полицаите на пунктовете не са там за насмешка и да ги излъжем. Декларациите са с цел да се ревизира основанието за пътешестване. Не лъжем системата, а своите близки. Заблуждавате единствено себе си, останете си у дома “, прикани Ивайло Иванов.

На територията на цялата страна са построени контролно-пропусквателен пункт, като общият им брой е 215. „ За да не се допусне придвижване без цел или без мотив, ще усилим чиновниците по пунктовете “, добави шефът на Главна дирекция „ Национална полиция “ основен комисар Христо Терзийски.

Близо 4000 православни храма ще бъдат охранявани по Великден, като полицейското наличие към тях ще бъде засилено. „ Служителите на Пътна полиция също ще работят, ще изкараме и нови екипи, които ще работят с уреди за скорост и ще наблюдават за превишена скорост и други нарушавания “, добави Терзийски.
" Факултета " и " Филиповци " с полиция и КПП-та поради доста инфектирани На хората в кварталите се не разрешава да се движат свободно, с изключение на при последна потребност
Столична дирекция на вътрешните работи има ангажимент да охранява териториите към храмовете в столицата. Ще има КППТ пред по-големите храмове, а жителите би трябвало да бъдат на 2 метра един от различен.

„ От през вчерашния ден има 23 КПП-та в квартал „ Факултета " и 5 във „ Филиповци ". Вътре също има екипи за надзор на спазването на санитарните ограничения – отбягване на скупчване на хора, носене на маски и недопускане на напразно придвижване вътре “, заяви шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР