Няма нито опозиция, нито каквато и да било организация, включително

...
Няма нито опозиция, нито каквато и да било организация, включително
Коментари Харесай

Тома Биков: Петков доведе страната да затъване в блатото на политическа, икономическа и финансова криза

Няма нито съпротива, нито каквато и да било организация, в това число даже и митинги, които да са в положение да смъкват някакво държавно управление, в случай че то не не се смъкна от вътрешната страна. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия националният представител от ГЕРБ Тома Биков по отношение на признатия през вчерашния ден избор на съмнение срещи държавното управление на Килил Петков.

По думите му, при отдръпването на Има Такъв Народ от ръководещата коалиция, най-нормалният ход на опозицията е внасянето на избор на съмнение, тъй като Народното събрание и държавното управление няма по какъв начин да работят без болшинство.

" Няма по какъв начин да решат какъвто и да било проблем, без да са обезпечили болшинството си. Това е все едно да боледувате от сърце и сърцето ви да спре и вие да казвате - но аз желая да отида на работа ", сподели Биков.

Според Биков държавното управление на Кирил Петков се в провалило в решаването на проблемите в страната, а партия ГЕРБ се е справила добре в ролята си на съпротива. " Г-н Петков разгласи една формула, която съгласно мен би могла да докара България до същинско тресавище, до затъване в блатото на политическа рецесия, и на икономическа, и на финансова ", уточни той.

Запитан дали ГЕРБ са подготвени да ръководят страната сега, депутатът съобщи: " Ние сме подготвени, тъй като имаме и хората, и програмата, и концепциите, и опциите да ги изпълним. Друг е въпросът, че това зависи само и единствено от българските гласоподаватели. Те са тези, които могат да кажат кой ще бъде в ръководството и кой - не. Така се взема решение в демокрацията ".

Биков разяснява и тематиката с актуализацията на бюджета. " Ще приемем актуализацията на бюджета, единствено че с оферти, които са съответни, а не с несъответстващите оферти на Асен Василев, който носи персонална отговорност, и за шоковата инфлация, от която всички страдаме сега, и за абсолюдното безучастие във връзка с бюджета ", посочи народноят представител.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР