Няма нищо случайно във вселената и в това число е

...
Няма нищо случайно във вселената и в това число е
Коментари Харесай

Вирусът като възможност: Есил Дюран за проблемите на любовта, семейството и новите ѝ хобита

Няма нищо инцидентно във вселената и включително е и пандемията от ковид по целия свят. В това се е убедила певицата Есил Дюран, която съобщи, че всяка болест идва, с цел да ни каже нещо - че не сме на верния път. А този вирус ни прибра вкъщи, при фамилията ни, с цел да прекараме скъпо време с тях и... да се опознаем.

Виж още: Златка Райкова смени визията и сподели бебето! Ето какви въпроси я терзаят по време на майчинството

Пред камерите на NOVA певицата показа, че като че ли човечеството е имало потребност от това " прекъсване ", с цел да се запитаме кои сме и накъде сме тръгнали. " Какъв беше този ход и препускане, славословие на шоуто и парите и надпреварата ", пита се Есил Дюран и е уверена, че смяна ще има за хората, които мислят дълбинно. " Състезанието в живота ни ни убива постепенно и тази изолираност ни върна към корените ни, естественото положение на индивида ", мисли тя.

Виж още: Ивана откровена за килограмите, музиката и пандемията

Есил Дюран цитира и думи на Емил Костурица - че вирусът ни е връхлетял като метафизичен мираж. Тази мисъл ни споделя, че хората са се втурнали да бъдат плебеи на парите и показното, а това не е нашата същина. Нашата същина, уверена е певицата, е да обичаме и да мислим за любовта. Това, уверена е тя, е присъщо за чистите души.

Виж още: Ники Михайлов описа за любовта от пръв взор с Николета, ето по какъв начин са се срещнали

По време на изключителното състояние пък Есил Дюран и фамилията ѝ били в цялостна изолираност - в фамилната им къща в Балкана. Мястото е изключително скъпо, защото през далечната 1917 година самият Иван Вазов е посетил фамилната къща на фамилията на мъжа ѝ. 

Виж още: Светлана Гущерова призна по какъв начин поддържа форма и ниски килограми! Ето и диетата ѝ

Певицата пък употребила времето, с цел да научи доста нови неща. Така да вземем за пример се научила да меси самун, козунак, направила даже торта. Категорична е - не би трябвало да се бездейства, тъй като бездействието ражда пороци.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР