Няма нищо по-успокояващо за жителите на един огромен град от

...
Няма нищо по-успокояващо за жителите на един огромен град от
Коментари Харесай

Ню Йорк пусна видео ръководство за оцеляване след ядрен взрив

Няма нищо по-успокояващо за жителите на един голям град от рекомендации, какво да вършат при положение на нуклеарна война...
Отделът за ръководство на изключителни обстановки на Ню Йорк пусна видео, което ви споделя какво да вършиме при положение на „ огромния “ гърмеж, в случай че се случи да сте наоколо.
„ Мениджмънтът за изключителни обстановки в град Ню Йорк разполага с голям брой безвъзмездни запаси за нюйоркчани, с цел да се приготвят за изключителни обстановки, в това число събития, настъпващи без предупреждение “, споделя комисарят по ръководство на изключителните обстановки в град Ню Йорк Зак Искол. „ Тъй като заканите не престават да нарастват, значимо е жителите на Ню Йорк да знаят, че се приготвяме за всевъзможни непосредствени закани и им предоставяме ресурсите, от които се нуждаят, с цел да останат в сигурност и осведомени. “
И по този начин, какво можете да извършите при положение, че има нуклеарни удари? 

Първа стъпка

„ Влезте на закрито бързо. Вие, вашите другари, вашето семейство... влезте вътре. И не, оставането в колата не е алтернатива. Трябва да влезете в постройка и да се отдалечите от прозорците ".

Стъпка втора

„ Останете вътре. Затворете всички порти и прозорци. Имате мазе? Насочете се там. Ако нямате такова, придвижете се допустимо най-далеч в средата на постройката. Ако сте били на открито след гърмежа, изкъпете се незабавно. “В този миг би трябвало да опаковате всичките си връхни облекла, с цел да държите радиоактивния материал надалеч от вас и всеки в близост. (В едно друго управление по оцеляване след нуклеарен гърмеж от 2017 година, издадено от управата на остров Гуам в Тихия океан, се споделя никога да не употребявате еликсир при къпането, защото той " ще свърже радиоактивния материал към косата ви и ще затрудни отмиването на радиоактивните частици ". Косата и тялото би трябвало да се измият единствено с вода и сапун.)

Стъпка трета

„ Останете на линия “, приключва видеото и „ следете медиите за повече информация “.
Да се ​​надяваме, че това е съвет, който в никакъв случай не би трябвало да следвате...

Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР