Няма нищо по-успокояващо от това да се потопите в собствената

...
Няма нищо по-успокояващо от това да се потопите в собствената
Коментари Харесай

20 хотела по света със зашеметяващи джакузита и вани на открито

Няма нищо по-успокояващо от това да се потопите в личната си хидромасажна вана след дълъг ден, прекаран в изследване на нова дестинация.

Независимо дали търсите хотели с джакузита в стаите за сантиментално бягство или жилища със независими тераси и хидромасажни вани за релаксираща почивка, ние имаме предложение за вас.

T+L показва някои от най-красивите хотели в света с частни хидромасажни вани, с цел да откриете своя личен парадайс.

North Island, Сейшелски острови

Предлагащ единствено 11 вили, този извънреден частен остров ви предага тишина и успокоение в зашеметяваща тропическа атмосфера. Отпуснете се в личното си джакузи с панорама към плажа под сянката на палмите.

Le Barthelemy Hotel & Spa, Сейнт Бартс
View this post on Instagram
A post shared by Le Barthélemy Hotel & Spa (@lebarthelemy)

Разположен на Grand Cul de Sac в красивия Сейнт Бартс, Le Barthelemy Hotel & Spa предлага джакузи в частния вътрешен двор на своите жилища Océan Lux Piscine Privée. Отпуснете се на вашата частна тераса за слънчеви бани или се потопете в хидромасажната вана, до момента в който гледате по какъв начин кайтсърфистите порят вълните.

Mulia Villas, Бали, Индонезия

Избягайте в Mulia Villas на Бали и се насладете на улеснения, като специфичен иконом, частен плувен басейн и джакузи, ежедневна закуска, следобеден чай и коктейли. Mulia предлага и ежедневни действия, спа център, няколко басейна, клуб Mulia Kidz и други.

Grand Hotel Tremezzo, езерот Комо, Италия

Този изящен хотел, ситуиран на езерото Комо, е съвършен за италианско бягство. Настанете се в ъгловия апартамент на покрива за невероятна панорама към езерото и планините, до момента в който се наслаждавате на независима отмора на терасата.

Katikies Миконос, Миконос, Гърция

Гръцките острови са фантазията на странник, а Миконос е една от най-популярните им дестинации. Насладете се на гледката към Егейско море от вашата частна тераса — цялостна с хидромасажна вана — в Katikies Suite в Katikies Mykonos.

Likuliku Lagoon Resort, Фиджи
View this post on Instagram
A post shared by Likuliku Lagoon Resort, Fiji (@likulikulagoonresort)

Насладете се на плажа, душа навън и разходка из тихия двор в курорта Likuliku Lagoon на Фиджи, който предлага усамотен оазис, съвършен за идващото ви тропическо бягство.

Namale Resort & Spa, Фиджи

Ако търсите сантиментално бягство, за вас е този курорт единствено за възрастни във Фиджи. В допълнение към частни басейни, Namale разполага с веранда с хидромасажна вана във формата на сърце с невероятна панорама към океана, която двойките могат да резервират за частни вечери.

Capella Singapore, Сингапур

Разположен на остров Сентоза, Capella Singapore предлага набор от първокласни пространства за настаняване, в това число четири стаи Constellation. Резервирайте престой в една от тях, с цел да се насладите на независим балкон със лично джакузи с аспект към Южнокитайско море.

Vakkaru Maldives, Малдиви
View this post on Instagram
A post shared by Vakkaru Maldives - Baa Atoll (@vakkarumaldives)

Красивият курорт Vakkaru Maldives е заобиколен от кристално чисти сини води, предлагащ вили над водата и двуетажна частна резиденция. Гледайте залеза от вашия персонален басейн или джакузи навън за незабравимо преживяване.

Atami Kaihourou, Атами, Япония

Насладете се на насаме, персонализирано преживяване в този японски първокласен курорт единствено с четири стаи. Със личен инфинити басейн и джакузи, апартаментът Seiha предлага невероятна панорама към залива Сагами.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР