Няма нищо по-шотландско от това да вземеш нещо много английско

...
Няма нищо по-шотландско от това да вземеш нещо много английско
Коментари Харесай

„Тези данъчни милионери показват всичко правилно – и грешно – за Великобритания“

Няма нищо по-шотландско от това да вземеш нещо доста британско и да го направиш още по-глупаво. Много от тях към момента блъскат за самостоятелност, да вземем за пример, когато техният крал БУКВАЛНО завладя Англия през 1603 година и докара със себе си лудите си тествания за вещици.

Но в Единбург тази заран имаше дълга опашка от ядосани- от McPrats в джипове, работещи на луфт на мотора на краткотрайни светофари, инсталирани пред дома на Дж. К. Роулинг, с цел да могат служащите да подрязват нейния жив плет Leylandii с височина 100 фута.

„ Ах, малко минути “, изръмжа една майка, без да знае, че тя в действителност изпълваше въздуха с бензени, въглероден окис и цялостна нелепост. Защото Дж. К. Роулинг заплаща повече налози от всеки различен в Шотландия – £40 милиона от тях единствено през миналата година – и без решителния отвод на тази прелестна жена да взе участие в шенагии с офшорна пълномощия, нямаше да останат лечебни заведения за лекуване на всички основани респираторни болести от хора, които не гасят мотора си на с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР