Няма нищо по-различно от радостта да бъдеш нов родител, но

...
Няма нищо по-различно от радостта да бъдеш нов родител, но
Коментари Харесай

Защо всъщност е хубаво бебето ви да не спи през нощта

Няма нищо по-различно от насладата да бъдеш нов родител, само че можеш да целунеш да спиш през нощта за сбогом, защото новороденото ти няма да бъде.

Въпреки това, проучванията на учени демонстрират, че евентуално е добре бебето ви да ви държи будни през нощта и самото да стои будно. Проучване на университета в Бристол по-рано откри, че вашето положение на недоспиване може да е индикатор за интелигентността на вашето бебе.

Изследването допуска, че бебетата, които не спят цяла нощ, са евентуално по-умни от тези, които обичат да дремят. Професор Питър Флеминг, който работи върху детското здраве и логика на психиката на развиването в Бристолския университет, приказва за проучването в изявление за Buzzfeed.

Той сподели, че проучването демонстрира, че равнищата на интелектуални достижения и неналичието на сън през нощта могат да бъдат свързани. Професорът призна, че това евентуално е нещо, което родителите не са желали да чуят, само че добави, че няма доказателства, които да демонстрират изгодата от това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР