Няма нищо по-приятно от взимането на в края на деня.

...
Няма нищо по-приятно от взимането на в края на деня.
Коментари Харесай

Как да почистите душ слушалката и защо трябва да го правите

Няма нищо по-приятно от взимането на в края на деня. Но има неща, които могат да скапват този прелестен миг, да вземем за пример мръсната завеса за баня или мръсната душ слушалка. А като се изключи че скапват ситуацията, тези неща могат да бъдат и много рискови. Ето за какво значима част от почистването на вашата баня е да знаете по какъв начин да почистите душ слушалката.

С течение на времето душ слушалките могат да съберат калций, варовик и други минерални натрупвания от твърдата вода. Натрупването на минерали основава задръстване в края на слушалката, което затруднява прекосяването на водата. 

Обикновено даже не се сещаме, че душ слушалката също би трябвало да бъде почистена, когато чистим банята. Звучи досадно, само че в случай че знаете по какъв начин да я почиствате бързо и дейно, няма да ви се коства чак толкоз неприятно. 

Можете да почистите душ слушалката даже без да я сваляте. Напълнете найлонов плик с оцет до половината. Сложете слушалката в плика и го завържете към нея. Оставете да престои по този начин няколко часа, след което изплакнете с вода. Оцетът е отлично средство за разчистване на душ слушалката, защото е задоволително мощен, с цел да разтвори всички натрупвания по нея. Можете да употребявате и лимонен сок, в случай че нямате оцет. 

Ако по-късно разчистване дупките към момента са запушени, можете да ги отпушите благодарение на тъничък инструмент или съчка за зъби. 

Този способ за разчистване е бърз и елементарен, само че въпреки всичко би трябвало един път на няколко месеца да почиствате слушалката по-основно, като я разкачите, разглобите, доколкото е допустимо и употребявате по-силни препарати. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР