Няма нищо по-приятно от това да се сгушите в любимия

...
Няма нищо по-приятно от това да се сгушите в любимия
Коментари Харесай

Голяма мъхната история

Няма нищо по-приятно от това да се сгушите в обичания си топъл пуловер, когато времето на открито не е изключително ласкаво. Колкото и да са меки за носене и да не желаят гладене да вземем за пример, плетените облекла имат различен минус - образуват дребни неприятни топченца с течение на времето и по-усиленото им носене. За да не наподобява дрехата ви прекомерно остаряла и занемарена, би трябвало да ги почиствате от време на време. Ето четирите най-ефикасни метода за това.

 Снимка 323121

Ножичка

Може да го ползвате, когато става дума за в действителност огромни топчета, които безвредно може да отрежете от материята, без да я нараните.

Шкурка

Използвайте най-дребната допустима. Прекарайте я единствено в една посока през образувалите се топченца, без да търкате. Може да си купите и специфичния камък за плетива, който прилича пемза и прави същата работа.

Самобръсначка

Използвайте остра и нова, а плетивото опънете добре на гладка повърхнина. Прекарайте деликатно бръснача от горната страна, след което оберете с ролка за разчистване на облекла.

Гребен за пуловери

Специалното приспособление е предопределено безвредно да отстранява насъбраните топченца и си коства инвестицията, в случай че желаете плетивата ви да са " в чудесно здраве ". Друг вид е електрическата бръсначка за пуловери.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР