Няма нищо по-лесно и бързо от това да си купите

...
Няма нищо по-лесно и бързо от това да си купите
Коментари Харесай

Няма нищо по-лесно от избора на имот

Няма нищо по-лесно и бързо от това да си купите жилище, къща, имот, офис или какъвто и да било различен неподвижен парцел. Може да ви се коства необичайно, само че с навлизането на новите технологии всичко обвързвано с покупката, продажбата, отдаването чартърен, наемането или ръководството на даден неподвижен парцел е елементарно и бързо.

У нас рядко се приказва за това по какъв начин точно високите технологии могат да се употребяват в бранша, което е малко необичайно на фона на съществуването на толкоз доста експерти в региона. В Съединени американски щати към този момент има редица приложения, които ви сортират обявите по ваш избор и може да ги отсеете до момента в който си пиете утринното кафе, а също по този начин не е нищо извънредно да сключите покупко-продажба безусловно за 3 минути. Как се осъществяват високите технологии в бранша на недвижими парцели и какво носят те на участниците в процеса, споделя особено за imot.bg Георги Павлов, създател на Proptech.
Господин Павлов, напоследък де появи една нова дума на българския пазар „ проптех”, вплитаща технологиите с търговията на недвижими парцели. Бихте ли разкрили малко повече детайлности?
Да кажем, че към този момент това е ново придвижване за цифровизация на целия заможен отрасъл, т.е. всички съвременни технологии да подкрепят участниците на пазара - хората, компаниите. Да вършат всичко по-лесно, като употребяват доста повече информация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР