Няма нищо по-красиво от къща, изпълнена с детски смях. Всички

...
Няма нищо по-красиво от къща, изпълнена с детски смях. Всички
Коментари Харесай

Тази странна торба побърка всички СНИМКИ

Няма нищо по-красиво от къща, изпълнена с детски смях. Всички знаем какъв брой инфекциозен е детският възторг – по какъв начин малчуганите могат да си играят с съвсем всичко, да лудеят по техния неналожителен метод и да се смеят от все сърце.

Да… всичко това звучи ужасно, само че не постоянно е по този начин. Понякога майките, които по през целия ден са вкъщи и се грижат за отрочетата си могат да изпаднат в редица нервни рецесии – то не е да се направи цялата домакинска работа като готвене, пране и т.н, че за похлупак и да се шета след малчуганите, които могат за негативно време да извърнат всичко с главата надолу.

Какво да се прави – факт е, че децата могат да разхвърлят всичко вкъщи, а да не приказваме за безкрайните играчки, които като че ли са пръснати из цялата къща.

Трябва ли постоянно да се мият бебешките играчки?

„ Събери си играчките не съм слугиня, че да вървя по теб “ – няма майка, която да не изрича това най-малко по веднъж дневно. А щом детето се заинати идват крясъците и заканите. Ако пък дамата е прекомерно изнервена тази закана може да се „ трансферира “ и към нищо неподозиращия татко на палавото дете.

Е, от jenata.blitz.bg откриха неизмеримо решение на постоянно разхвърляните детски играчки, което може да предотврати куп фамилни кавги. То се крие в тази странна на тип торба, която побърка всички.



Но каква е тази торба ще научите на jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР