Няма нищо по-хубаво от това работата да ти е удоволствие,

...
Няма нищо по-хубаво от това работата да ти е удоволствие,
Коментари Харесай

Весела Бабинова за приключението "Отдел Издирване" и приятелството с Елена Телбис

Няма нищо по-хубаво от това работата да ти е наслаждение, а сътрудниците ти - другари! В това сигурно се е убедила актрисата Весела Бабинова, която дружно с Люси Иларионов предходната седмица влезе в хитовия сериал " Отдел Издирване ".

Виж още: Христо Петков за " Отдел търсене ", Елена Телбис и едно бясно италианско пътешестване без книжка 

В сериала Бабинова влиза в ролята на психолога Мария Фотева и си партнира с близката си другарка Елена Телбис. " Героинята ми е началник на психиатричния институт. Много забавна дама, която се познава с част от персонажите и оказва помощ за избрана част от следствието ", споделя Весела Бабинова. 

Виж още: Перлата на " Отдел Издирване " Елена Телбис: За работата с оръжие, самокритиката и по какъв начин се разтоварва 

А с цел да се впусне в приключението " Отдел Издирване ", заслуга има точно приятелката ѝ Елена Телбис. " Зная, че преди да одобри роля, доста премисля, чете и се интересува. Не е от хората, които одобряват нещо единствено и единствено, с цел да вземат участие. Самият факт, че тя се беше съгласила, означаваше, че планът си заслужава. Това ме накара да си помечтая и аз да стана част от сериала и да се надявам да ме изберат ", споделя Бабинова. 

Виж още: Петър Антонов за славата, " Отдел Издирване ", Мария Бакалова и грешките от предишното

Самата Весела Бабинова се завърна през февруари и на театралната сцена със спектакъла " Боклук " в " Театър 199 ". В края на март пък актрисата означи безценен празник - дъщеричката ѝ Йоана навърши половин годинка.

Какво ще се случи с Мария Фотева, Камен Петков, Магдалена Парушева, както и с следствието в " Отдел Издирване "? Не пропускайте новия епизод на сериала този петък от 22 ч. по NOVA!

Изображение: https://www.instagram.com/vsevesela/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР