Няма нищо по-хубаво от това да започнеш пътуване. Този път

...
Няма нищо по-хубаво от това да започнеш пътуване. Този път
Коментари Харесай

Осем причини да тръгнеш на път сама

Няма нищо по-хубаво от това да започнеш пътешестване. Този път обаче то няма да бъде следващата all-inclusive почивка с твоите родители или най-хубави приятелки. Тук ще разбираем преимуществата от ваканцията, която е единствено и персонално за теб .

Да нямаш с кого да си приказваш в този миг е твоят подарък - персонално време, в което можеш да медитираш, да се наслаждаваш, да мечтаеш и да виждащ себе си в разнообразни възрасти и обстановки - все по-силна и уверена.

Към галерията >>>

Автор: Ирина Митева
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  Ранобудните красавци са от Любляна (и още 19 любопитни обстоятелството за столицата на Словения) Щастливите девойки пътуват Ранобудните красавци са от Любляна (и още 19 любопитни обстоятелството за столицата на Словения)  Пригответе куфарите - 8 достижими есенни дестинации Щастливите девойки пътуват Пригответе куфарите - 8 достижими есенни дестинации  Кажи ни коя зодия си, с цел да ти кажем по какъв начин пътуваш Щастливите девойки пътуват Кажи ни коя зодия си, с цел да ти кажем по какъв начин пътуваш Прочети още
Прочетете още:
Перфектните дестинации за дами, които пътуват сами В самолета – със жанр и финес Багажът на пътешественика Как да се храним по време на пътешестване?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР