Няма нищо по-хубаво от чувството на задоволство - никой не

...
Няма нищо по-хубаво от чувството на задоволство - никой не
Коментари Харесай

Всичко за женския оргазъм и какво точно усещат жените

Няма нищо по-хубаво от възприятието на удовлетворение - никой не може да отхвърли това. А когато става въпрос за секс, това удовлетворение идва от оргазма. Затова в този момент още веднъж ще поговорим за женските оргазми – какви типове са те, какво е чувството и по какъв начин мъжете могат да накарат нежната си половинка да доближат до това висшо преживяване.

Какво е оргазъм или по какъв начин да се забавляваме?

Необходимо е да се подчертаят няколко признака на оргазъм при дамите: зърната на гърдите набъбват и стават твърди, придвижванията на тялото са сходни на конвулсивна офанзива, която е съпроводена от звуците на пристрастеността. Жена в този миг може да почувства прелестен конвулсия и/или прилив на топли талази в тазовата област. Силата и честотата на спазмите зависи от физиката на дамата. Всички тези признаци на оргазъм би трябвало да се отдадат на физиологичния вид наслаждение, което е по-рядко от клиторния оргазъм.

Видове оргазми

• Вагинален оргазъм. За да се реализира до този оргазъм е належащо да се обърне внимание на долната третина на вагиналната стена. За да постигнете оптимално наслаждение и да увеличите удоволствието на колегата, би трябвало да упражнявате набраздените мускули. Професионален сексолог ще ви помогне да научите по какъв начин вярно да употребявате тази мускулна група. У дома, можете да употребявате елементарни извършения: стискайте вагиналния мускул няколко пъти дневно – това е всичко.
• Клиторен оргазъм. Съдейки по името, може да се разбере, че този оргазъм се случва, когато клиторът е възбуден (стимулиран). По време на половия акт членът на мъжа допира клитора, като по този метод го нервира. Съществува неправилно мнение, че клиторът е „ млад оргазъм”, който „ остарява” с напредването на възрастта на дамата. Но това напълно не е по този начин. Този тип оргазъм може да изпита всяка жена.
• Маточен оргазъм. Той се реализира посредством стимулиране, когато пенисът допира основата на шийката на матката. При дребна дължина на пениса или прекалено дълбока матка този вид оргазъм е недосегаем.

Симулиране на оргазъм: коства ли си или не?

В живота се случва и по този начин, че постигането на оргазъм по някаква причина е невероятно. И с цел да избегнат разискването на този проблем, дамите постоянно имитират оргазъм. Но единствено дамата, която в действителност е претърпяла същински оргазъм, ловко може да го имитира. В противоположен случай умел сътрудник ще усети подправената ви игра.

Оказва се, че душeвността също е значима

Какво е психо-емоционален оргазъм? И това си е един тип оргазъм, само че без физически контакт. Причините за подобен вид оргазъм при дамите зависи от това по какъв начин тя прави оценка мъжа като полов обект, какъв брой той я притегля и умее ли единствено с думи и нежно допиране да я поръка от наслаждение. В композиция всички тези съставни елементи дават възбудимост и дамите изпитват психо-емоционален оргазъм.

Какви са типовете оргазми към този момент разбрахме, само че дано в този момент да си поговорим за това какво усеща една жена след сексуален акт. Има такова нещо като „ оргазмична серия” - това е нуждата от наново полово другарство до цялостно задоволство. Затова сътрудниците би трябвало да са осведомени с оргазматичните серии на другите. Повечето дами се нуждаят от релаксираща милувка, което никога не значи втори дубъл от секс прекарванията, написа jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР