Няма нищо по-добро от политическата стабилност в нашата родина, особено

...
Няма нищо по-добро от политическата стабилност в нашата родина, особено
Коментари Харесай

Няма нищо по-добро от политическата стабилност, обяви Симеонов

Няма нищо по-добро от политическата непоклатимост в нашата татковина, изключително в интервал, когато всичко в близост се тресе, всичко се трансформира, под въпрос е дори съществуването на Европейския съюз.

Това обяви вицепремиерът Валери Симеонов и съпредседател на " Обединени патриоти ", представен от Българска телеграфна агенция. 

По думите му на съвещанието на политическия съвет съдружните сътрудници са решили, че би трябвало да се преодолее персоналното, да се преодолеят различията в името на България. " Нищо по-добро не можем да дадем на своята татковина с изключение на непоклатимост. В името на тази непоклатимост се разбрахме да потушаваме нашите разлики, различия и по този начин нататък ", каза още Симеонов.

Вицепремиерът разяснява и инспекциите, свързани със отбраната от шума в околната среда, като съобщи, че това не е негова персонална борба, а борба за спазването на закона. " Всеки, който счита, че след 23 часа може да нарушава тишината, да се гаври със спокойствието и правото на отмора на своите съграждани и на непознатите туристи, е извършител на закона ", добави той.

Според него демокрацията е неотделима от законността, а всичко, обвързвано с нарушаването на закона и преследването на лобистки ползи, е в ущърб на страната.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР