„Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден,

...
„Няма нищо, от което да се срамувам. Напълно съм убеден,
Коментари Харесай

Цветанов: Ако се установи, че не съм извършил нищо незаконно, ще получа ли извинение

„ Няма нищо, от което да се срамя. Напълно съм уверен, че няма нищо нелегално към моите парцели. Плащанията са направени по банков път, всичко е транспарантно. Сделката е обществена, предходна е и през организацията по вписванията. Ако имам нещо да укривам, щеше ли всичко да бъде толкоз транспарантно. След като инспекциите против мен покажат, че не съм направил нищо нелегално, ще получа ли опрощение?”
Петър Чолаков: Главата на Цветанов няма да падне Според социолога Кольо Колев и специалиста по корупция Тихомир Безлов, няма да бъде потвърдена противозаконна активност при покупката на парцели под пазарните цени от политици
Този въпрос насочи към публицисти във Велико Търново ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов. По думите му целеустремено два месеца преди изборите се прави компроматна офанзива против него.

„ Пределно ясно е, че всичко това ще се употребява по време на акцията. Учуден съм, че във флагман на компроматната война против мен се трансформира точно президентът Радев “, разяснява още Цветанов.
Нови разкрития по абсурда с евтините жилища за властимащи (ОБЗОР) Четирима души се оказаха с жилища в първокласната постройка „ Летера ”
Той добави, че до момента в който не е завършила инспекцията, не е редно да получава присъди. Цветанов акцентира, че не е придобил нищо на по-ниска цена.

Той разяснява и идните европейски избори и апела на ръководителя на ЕНП Жозеф Дол за обединяване на десните гласове в България.
Бойко Борисов: Цветанов би трябвало да се замисли от кое място пристигна тази офанзива по това време Дори единствено нарушаване да има, не закононарушение, доста деликатно ще проследя тези данни, сподели министър председателят
„ Всички сегашни евродепутати са получили номинации от структурите в страната. Знаете, че поехме ангажимент да осигурим две места на Съюз на демократичните сили в листата. Другата седмица ще проведем още една работна среща с сътрудниците и на 31 март публично разгласяваме листата “, сподели зам.-председателят на ГЕРБ.

„ Появиха се спекулации, че Георги Марков ще оглави листата. Той обаче няма номинации и надлежно кандидатурата му не се разисква “, изясни Цветанов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР