Няма нищо общо между идеологическите нагласи на Руския свят и

...
Няма нищо общо между идеологическите нагласи на Руския свят и
Коментари Харесай

Захарова: Няма нищо общо между идеологическите нагласи на Руския свят и Запада

Няма нищо общо сред идеологическите настройки на Руския свят и колониалните, експанзионистични настройки на Запада. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова на XXV Световен съветски национален събор „ Настоящето и бъдещето на Руския свят “, оповестяват съветски медии.

Както означи дипломатът, идеологическите насоки на Запада в духа на Pax Britannica, Pax Americana са „ експанзионистични, нападателни, колониалистки всъщност “.

„ Искам да обърна внимание на историческия раздел на нашия уеб страница на Министерството на външните работи.Той съдържа доста подробна информация за държавните закононарушения на западните страни, на първо място колониалните, за това по какъв начин са унищожавали цели нации като част от колониална политика “, добави Захарова.

" Как по-късно ни съпоставят с техните идеологически насоки. Няма нищо общо, бих споделила тъкмо противоположното: всичко е противоположно. Изграждането и разширението на съветската страна беше радикално друго от всичките им опити ", уточни Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР