Няма нищо лошо в това да нямате перфектна текстура на

...
Няма нищо лошо в това да нямате перфектна текстура на
Коментари Харесай

Lizzo показа своята рутинна грижа за кожата

„ Няма нищо неприятно в това да нямате съвършена текстура на кожата си. Моят проблем е сърбежът и раздразнението “, сподели Lizzo в TikTok видео.

34-годишната певица на ”Juice ” сподели лицето си без грим и описа на почитателите си своята рутинна грижа за кожата.

Във видео, споделено в TikTok, тя признава, че кожата й не е в най-хубаво си положение, защото сега е на турне, с цел да промотира последния си албум Special.

„ Кожата ми стартира да се усеща доста зле “, споделя тя, преди да изясни: „ Напълно разгадавам какво се случва…няма нищо неприятно в това да нямате съвършена кожа. Моят проблем е сърбежът и раздразнението. “

Вдигайки бутилка почистваща пяна за лице, препоръчана от нейния гримьор, Lizzo натиска няколко помпи, преди да го разтрие по лицето си.

„ Това е хубава пяна “, споделя тя за продукта.

По-нататък в клипа отбелязва, че се грижи и за деколтето си, защото там има същия проблем.

„ Имам доста сензитивна кожа, тъй че в случай че употребявам ароматизирани сапуни от хотелите, то това ще раздразни кожата ми и ще стартира незабавно да ме сърби “, споделя тя.

 Lizzo сподели своята рутинна грижа за кожата

След почистващия артикул, нанася “облекчаваща и спасяваща ” маска, както споделя тя и разяснява: „ Знам, че всичко това наподобява доста рекламно, само че не е. “

Споменавайки, че тя не е изцяло без грим, певицата, носителка на Грами, се майтапи: „ Да, оставих миглите си. Понякога обичам да се виждам на FaceTime през нощта. “

Lizzo озаглави клипa: „ Кожата ми беше сърбяща и раздразнена, беше толкоз неловко.. избави ситуацията! ОЧАКВАЙТЕ СКОРО АКТУАЛИЗАЦИЯ “.

Както даде обещание, певицата качи втори клип, в който демонстрира по какъв начин се усеща кожата й след цялата грижа, която е употребила преди да си легне.

“Няма сърбеж, няма раздразнение. Лицето ми се успокои доста. Кожата ми е доста по-малко сърбяща, раздразнена и ядосана. Чувствам се доста добре от това, което преди малко направих. “

Преди да спре видеото, тя споделя, че направената по поръчка сатенена калъфка има голяма заслуга за комфорта й и облекчаването на сърбежа.

„ Сърбежът доста е намалял. Професионален съвет, когато сте на път, носете си лична сатенена калъфка за възглавницата “, споделя тя.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР