Няма нищо добро, което да внесе и трошица оптимизъм за

...
Няма нищо добро, което да внесе и трошица оптимизъм за
Коментари Харесай

Ивица Дачич: Няма нищо, което да внесе и трошица оптимизъм относно диалога с Прищина

" Няма нищо положително, което да внесе и трошица оптимизъм за бъдещето на разговора с Прищина, а единствено неприятно, когато се чуват изказванията, идващи от Прищина ", сподели сръбският външен министър Ивица Дачич за РТС.

" Ако видите кой е този в Прищина, с който би трябвало да се беседва и договаря, нямам и трошица оптимизъм, че ще бъде по-добре, в сравнение с беше с /премиера/ Рамуш Харадинай, даже може би е по-зле ", сподели Дачич.

Пример за това са най-новите изказвания на Албин Курти, който " приказва за обединяване на Косово с Албания, за единна албанска нация ", добави той, предава Българска телеграфна агенция.

По думите му за всички е станало ясно, че " малко на брой са тези, които са създали толкоз за сръбското дело като Харадинай, Курти и останалите ", тъй като са " посочили на света кой в действителност е казусът ".

Дачич направи оценката, че няма да има триумф, до момента в който върху Прищина не се окаже напън и подсети, че разговорът няма да продължи, до момента в който не бъдат отстранени митата, които Прищина вкара върху стоките от Сърбия. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР