Няма нищо чудно, че Лапландия (част от Финландия) за втора

...
Няма нищо чудно, че Лапландия (част от Финландия) за втора
Коментари Харесай

Как звучи най-щастливата страна в света

Няма нищо чудно, че Лапландия (част от Финландия) за втора поредна година беше оповестена за " Най-щастливото място на света ". Сигурни сме, че това няма по какъв начин да не е обвързвано с голямата роля, която природата играе в живота на хората там. От през днешния ден към този момент и всички ние и всеки един човек по света с връзка с интернет ще може да се любува на звуците на лапландската природа.
 Снимка 420221

Sound of Lapland е план на туристическия уебсайт на Финландия Visit Lapland и информационната организация House of Lapland, който дава опция да чуем някои от най-характерните звуци на тази северна област в Spotify. Пукане на съчките на пламнал огън, мятане на камъчета в езеро, скърцане на стъпки в снега, звуците на северния елен и воят на хъскитата - всичко това може да стане част от ежедневния ни обред за разпределяне.
 Снимка 420222

" Много научни доказателства демонстрират, че природата ни оказва помощ да се възстановим от напрежението, а звуците от нея са значима част в този развой, " споделя проф. Лииса Тирвайнен от Natural Resources Institute Finland. Тя поучава да използваме няколко лапландския " саундтрак " по няколко пъти дневно в офиса, с цел да релаксираме и разтоварим напрежението.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР