Няма никакво значение дали навън е лято, или зима, ако

...
Няма никакво значение дали навън е лято, или зима, ако
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всички зодии

Няма никакво значение дали на открито е лято, или зима, в случай че сме влюбени и щастливи. Ето за какво ние сме длъжни да ви споделим какво предсказват звездите за сантименталната част от живота ви, съгласно зодията, за идната седмица: 

Овен

Овни, през идващите дни ще имате доста триумфи в любовта, тъй като ще усъвършенствате изкуството на общуването. Някои от вас ще бъдат по-терпиливи, а знаем, че това е доста значимо в сантименталните връзки. Обвързаните ще имат блажени моменти, изпълнени с естетика, а свободните от вас ще видят, че пътят им към индивида, за който копнеят, е свободен. 

Телец

Телци, тази седмица ще бъдете изправени пред значимо решение в любовта. Звездите ви оказват помощ да осъзнаете какво очаквате от колегата си. Чувствата ви ще се засилят през идващите дни. Необвързаните представители на зодията ще имат незабравимо прекарване с човек, който са срещнали неотдавна. 

Близнаци

Близнаци, следва ви доста вълнуваща седмица в любовта. Ще срещнете човек, който търсите от дълго време, посред ви ще се зароди искра. Обвързаните от вас ще имат потребност от повече внимание от страна на колегата си. 

 мъж, жена

Рак

Раци, следва ви доста хубав интервал в любовта. Ще усетите онази непоклатимост и поддръжка от колегата си, за която копнеете. Необвързаните представители на зодията ще имат запознанство с човек, който освен ще ги развълнува, само че и е ще бъдат на една страница от живота с него. 

Лъв

Лъвове, чака ви личностна промяна тази седмица и това ще се отрази на любовния ви живот. Звездите ви поучават да бъдете по-внимателни с половинката си и да отделите повече време за сантиментални мигове. Необвързаните представители на зодията ще се любуват на свободата си, само че и ще се радват на много обожатели. 

Дева

Деви, тази седмица ще бъдете на сантиментална вълна. Ще имате потребност да усещате близостта с колегата си, ще се отдадете на прелестни страсти. Свободните представители на зодията ще бъдат в естетика със себе си, което ще укрепи харизмата им. 

Везни

Везни, доста от вас ще си дадат равносметка за любовния си живот и ще последва душевно израстване. Обвързаните от вас ще имат значими диалози за бъдещето с половинката си, а свободните представители на зодията ще притеглят като магнит. 

Скорпион

Скорпиони, време е да свалите картите и да говорите намерено за възприятията си. Особено в случай че сте в ранен стадий на връзката си. Необвързаните представители на зодията безусловно ще бъдат омагьосани от човек, който познават от дълго време. 

Стрелец

Стрелци, в този момент е вашият интервал и несъмнено ви върви в любовта. Някои от вас ще отворят нова страница в това отношение, други ще създадат решаваща крачка към индивида, с който възнамеряват да бъдат. 

 жена, мъж

Козирог

Козирози, предстоят ви доста прочувствени моменти и е добре да бъдете деликатни към колегата си. Това е идеалното време да успокоите темпото и да се отдадете на сантиментални прекарвания. Свободните представители на зодията ще научат значим любовен урок. 

Водолей

Водолеи, несъмнено ще имате склонността да анализирате връзките с колегата си повече през идващите дни. Това ще ви помогне да предприемете идната крачка. Необвързаните от вас е добре да мислят по-малко и да се любуват на вниманието на ухажорите повече. 

 жена, мъж

Риби

Риби, тази седмица сте предразположени да се раздавате оптимално за обичания си човек и това ще повлияе ужасно на връзката ви. Необвързаните представители на зодията ще бъдат мощно заинтригувани от човек, който или са срещнали неотдавна, или следва да срещнат всеки миг. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР