Няма никакво забавяне на мандата, задържане за столове и нарушаване

...
Няма никакво забавяне на мандата, задържане за столове и нарушаване
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Няма никакво забавяне на мандата, задържане за столове и нарушаване на конституцията

Няма никакво закъснение на мандата, задържане за столове и нарушение на конституцията. Третата директория беше връчена единствено преди осем дни. Това уточни в ефира на Нова телевизия ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

Той изясни, че няколко неща са били претекст да се предложи управническата стратегия, създадена взаимно от Българска социалистическа партия, Политическа партия и Демократична България. И посочи, че над 90% от предложенията на Има Такъв Народ са залегнали в нея.

" След като стана ясно за какво беше свалено първото държавно управление на Кирил Петков. След като стана ясно, че разграничителната линия е в действителност битката с корупцията. След като стана ясно за какво и Има Такъв Народ дадоха заден или дръпнаха ръчната спирачка, когато беше сложено изискването Бойко Рашков да бъде определен за ръководител на КПКОНПИ и да бъде признат законът за битка с корупцията ", обясни Свиленски.

Народното събрание ще гласоподава управническата стратегия в четвъртък като точка първа от дневния ред. Ако бъде призната, в петък ще бъде връчен изпълнен мандат на президента Румен Радев. В случай, че не бъде събрана поддръжка, досието ще се даде неизпълнена.

Идеята за гласуването на програмата в пленарната зала той разясни, че е била разисквана с сътрудниците от " Продължаваме Промяната "  и " Демократична България ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР