Няма никакво съмнение, че отношенията на Софи Маринова и Тодор

...
Няма никакво съмнение, че отношенията на Софи Маринова и Тодор
Коментари Харесай

Софка пак изгони Гринго?

Няма никакво подозрение, че връзките на Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго са повече от комплицирани. Всъщност, с течение на времето връзката им от ден на ден замязя на трагична сага, изпълнена с голям брой обрати, а следващият настъпи едвам преди няколко часа. Поп фолк певицата е видяна в Осмо районно ръководство в София, където е разговаряла с един от дежурните служители на реда. Причината за нейното посещаване най-вероятно е желанието да си извади ограничаваща заповед, защото служителят на реда е бил чут да ѝ изяснява, че по-късно въпросната персона, от която явно се тормози изпълнителката на "Онзи съдбовен ден ", повече няма да има правото да я приближи.

Свидетели на случката споделят, че не са чули името на Гринго да се загатва, само че поради бурната им взаимна история, евентуално той е индивидът, поради който Маринова е решила да потърси помощ от управляващите. Това обаче към момента не е публично доказано. Софи и Тодор подписаха брак при започване на 2019 година и едвам пет месеца по-късно се разделиха. През юни м.г. тя подаде документи за бракоразвод в съда в Етрополе, а настояването бе по член 50 от Семейния кодекс - по взаимно единодушие и единствено с едно явяване пред магистратите. Тогава редица медии писаха, че повода за края на взаимния им живот са честите гневни прояви на брачна половинка ѝ, които нееднократно са стигнали до физическо принуждение.

Факт обаче е, че по-рано Софи се появи сама на тържеството по случай 35-ия рождения ден на своята колежка и близка другарка Преслава, освен това с гипс на лявата си ръка, който се опита да прикрие. Но в средата на август м.г., 2 месеца след развода, брюнетката откри метод да елементарни на обичания си, давайки му втори късмет. "Всяко семейство се кара, очевидно и ние сме били в подобен по-изнервен интервал. Заедно сме, обичаме се ", написа тогава във Facebook страницата си някогашната участничка в предаването "Като две капки вода ", с което публично удостовери, че двамата са преоткрили щастието.

Публикацията ѝ даже бе съпроводена от две фотоси, на които с Гринго се любуват на времето дружно в ресторант, намиращ се в Бачково. Дали обаче в този момент обстановката още веднъж се е трансформирала и ще посрещнат ли взаимоотношенията им своя следващ край, следва да разберем.

източник: dir.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР