Няма никакво съмнение, че котките са умни животни, особено бездомните,

...
Няма никакво съмнение, че котките са умни животни, особено бездомните,
Коментари Харесай

Когато един бездомен котарак прояви страхотна хитрост

Няма никакво подозрение, че котките са умни животни, изключително бездомните, на които се постанова даже в още по-голяма степен да демонстрират своя разсъдък, с цел да се оправят с тежкия живот на улицата. Да се пазят от кучета, да не бъдат премазани от коли, да си намерят нещо за ястие и така нататък

Една мексиканска котка обаче демонстрира, че знае по какъв начин да проси храна и има лично мнение по въпроса тъкмо каква храна желае, написа El Confidencial.

33-годишната учителка Таня Лизбет Сантос Кой Това вижда една бяла бездомна котка, която стои пред локалния супермаркет в Пиедрас Неграс, Мексико. Жената се стопира, с цел да се порадва на котарака, като последният обаче взема решение да влезе с Таня в магазина, с цел да ѝ покажа каква храна желае да му вземе.

View this post on Instagram
A post shared by Conejo el Gato (@conejo_elgato) on Apr 13, 2020 at 10:44am PDT

Котаракът наподобява изцяло убеден в дейностите си и явно не му е за първи път да проси храна по този метод. По всичко проличава, че и продавачите в магазина са привикнали с наличието му, тъй като никой не му прави забележка.

View this post on Instagram
A post shared by Conejo el Gato (@conejo_elgato) on Apr 14, 2020 at 12:25pm PDT

Таня по този начин се впечатлява от умната бездомна котка, че взема решение да я осинови. Мексиканката прибира котаракът в дома си, като го кръщава Конехо, което в превод от испански значи заек. Причината да му даде това име е, че котката няма опашка.

View this post on Instagram
A post shared by Conejo el Gato (@conejo_elgato) on May 10, 2020 at 11:56am PDT

Таня прави и Instagram профил на новия си домакински любим, който към този момент има близо 21 хиляди почитатели. В профила на Конехо можем да забележим освен клипчето, в което той си избира обичаната храна, само че и голям брой фотоси на цялостната му смяна. От безприютен замърсен котарак, целият затрупан с рани, Конехо се трансформира в чист и хубав домакински любим, който най-сетне схваща какво е същинска обич.

View this post on Instagram
A post shared by Conejo el Gato (@conejo_elgato) on May 29, 2020 at 5:13pm PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР