Няма никакво съмнение, че кариерата на Гери-Никол лети с бясна

...
Няма никакво съмнение, че кариерата на Гери-Никол лети с бясна
Коментари Харесай

Гери-Никол стигна дъното!

 Няма никакво подозрение, че кариерата на Гери-Никол лети с гневна скорост към дъното. Това сочи и следващият неуспех с новото парче на пишман певицата озаглавено " Шефе, шефе “. 

Безкрайно скучното и дълго видео (почти 5 мин.) за 24 часа събра с огромен напън към 200 000 гледания и  5 000 дислайка. Ориенталското звучене на песента е единствено част от неуспеха. 

Мазни кючеци, подкрепени с неясен и много вулгарен текст се допълват от евтината визия на варненската певачка. Гери сменя няколко костюма в жанр евтина кючекчийка от крайпътна сладкарница за тираджии. Гердани, джунджурии от сергиите на пазара в Илиянци допълват пошлата картинка.

Фенове на Гери-Николо не пропуснаха да създадат съпоставяне с новото парче на от дълго време позабравената и скучна чалга певица Емилия, която с " Акула “ съумя да събере над 400 000 гледания за 24 часа, т.е. съвсем двойно повече от " Шефе, шефе “.

От 170 коментара на страницата на Яката Дупара в Инстаграм, няма нито един позитивен!

" Песента скърбя само че не желая да я чувам повторно просто не мога  и единствено на мен ли ми направи усещане че клипа е мелес сред Индия и Арабия “,

" Принципно не се занимавам да разясня песни, само че тази ме порази с тъпотията и селяндурщината си. Успях към минута да устоя на нея!!! “, 

" Пълна излагация пред предходните ти песни пробвала си се да създадеш нещо което не ти се е получило но въобще “,  

" Последните ти песни са ужасни “, 

" Абсолютна нелепост и цялостна деградация! Това момиче няма да направи една естествена ария! Най-безмислено изгубените четири минути от живота ми!, са единствено дребна част от отрицателните мнения, които се сипят по адрес на Гери-Никол и бозата " Шефе, шефе “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР