Няма никакво съмнение, че където и да се появи испанската

...
Няма никакво съмнение, че където и да се появи испанската
Коментари Харесай

Какво направи за първи път от 500 години испанското кралско семейство

Няма никакво подозрение, че където и да се появи испанската кралица Летисия, неотложно се трансформира в център на внимание. Основната причина е, че испанската престолонаследника има безукорен жанр и всеки един от тоалетите, които избира, стават мотив за полемики от стилните издания.
 Снимка 452844

Последната обществена поява на Летисия и брачният партньор ѝ крал Фелипе VI стана необятно обсъждана и заради друга причина.

Кралското семейство е на четиридневно посещаване в Куба, което е извънредно рядко по своята същина, тъй като това са първите испански владетели, които посещават някогашната колония от 500 години насам.
 Снимка 452842

През първия ден те бяха посрещнати с публична гала в Двореца на революцията, като отделиха време и за среща с испанците, които живеят в страната.
 Снимка 452840

Кралица Летисия се появи в няколко впечатляващи тоалета, само че без подозрение най-внушителна си остава алената вечерна рокля, подчертаваща стройната ѝ фигура.
 Снимка 452845

Няма по какъв начин да не споменем, че испанските медии обръщат по-голямо внимание на роклите на Летисия и какъв брой стилна е кралицата, в сравнение с новината, че това е първото сходно посещаване на испански монарси в Куба от толкоз доста години.
 Крал Фелипе VI, кралица Летисия, Леонор, София и ваканцията на испанското кралско семейство в Майорка
Почивката на испанското кралско семейство

Една от обичаните им летни резиденции
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР