Няма никакво съмнение, че хората, родени през лятото, определено имат

...
Няма никакво съмнение, че хората, родени през лятото, определено имат
Коментари Харесай

Ето как Анита на Рачков отпразнува 23-ия си рожден ден

Няма никакво подозрение, че хората, родени през лятото, несъмнено имат шанс, защото с помощта на високите температури през топлите месеци, подклаждащи още повече горещите прекарвания и жарките страсти, те имат опцията да посрещнат персоналния си празник където изискат, без да им се постанова да се преценяват с досадния изменчив манталитет на климата, присъщ за останалите три сезона... Ако несъмнено, по нашите географски ширини въобще са останали толкоз към този момент. И като че ли с цел да потвърди това изказване, неотдавна половинката на Димитър Рачков отпразнува своята 23-годишнина с тропично празненство край басейн - нещо, което не би могло да се случи по друго време от годината, написа life.dir.bg.

Въпреки че рождения ден на плаймейтката бе преди към седмица, тя реши публично да означи хубавия мотив със особено събитие в понеделник, когато в действителност показа със своите почитатели в обществените мрежи изложба, наброяваща общо 10 фрагмента, направени в границите на тържеството, на което са участвали редица нейни другари. На фрагментите се вижда, че за значимия ден русокоската е избрала да облече наситено червен отбор, който акцентира стройната ѝ фигура, състоящ се от две елементи - панталон с висока талия и пай топ с тънки презрамки, разнороден с огромна пандела в предната си част. Цялостната ѝ визия се добавя от светли сандали на висок ток, наниз от цветя и разноцветна шапка сомбреро, допринасящи за празничния дух.

На доста от изображенията тя театралничи пред обектива в компанията на свои другари, също спазили пъстрия ѝ дрескод, като са застанали пред специфична фото стена, декорирана с голям брой балони в ярки цветове, част от които са направени във формата на розови птици фламинго и екзотични плодове. Освен това на някои от постовете гостите държат пред себе си огромна рамка, създаваща илюзията за фотография в фотографията. Естествено, измежду присъстващите бе и тогавашният водещ на " Господари на ефира ", чието независимо шоу се чака да се завърне още веднъж на дребния екран през тази есен. Засвидетелствайки мощните си усеща към него, Анита показа обява, на която го целува нежно по бузата.

В интерес на истината, ден откакто посрещна новата година в живота си, Димитрова се появи на фешън ревю на българска марка облекла, където я заведе нейния сътрудник. След края на дефилето, те подвигнаха първите тостове в нейна чест. За мероприятието рожденичката се бе спряла на бежов костюм, под чието сако още веднъж носеше пай топ с тънки презрамки и надълбоко деколте, а кавалерът ѝ бе заложил на тъмносин костюм, комбиниран с бяла риза. Малко по-късно тя сподели в Инстаграм, че е получила от него огромен букет от цветя като подарък за празника си.

В началото на връзката си с Анита Димитрова приоритет номер едно за Димитър Рачков бе дискретността. Бранейки неприкосновеността на персоналния си живот, той се опита да резервира в загадка връзките си с нея, единствено че това се оказа същинска задача невъзможна за него, поради известността, на която се радва. Ето за какво в даден миг, откакто голям брой медии у нас към този момент бяха надушили, че двамата са дружно, комикът реши да направи самобитно самопризнание за романса си с 27 години по-младата от него жена. Стори го по време на представлението си в " Арена Армеец ", преди то да прерасне в телевизионно предаване.

Въпреки това месеци наред тогавашният водещ на " Господари на ефира " отхвърляше да разгласява общи фотоси с обичаната си във виртуалното пространство, ловко заобикаляйки вниманието и любознанието, ориентирани отвън рамките на професионалния му проект. Само че нещата малко по малко потеглиха към смяна и той последователно стартира да излага на показ възприятията си към дамата, откраднала сърцето му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР