Няма никакво съмнение, че ГЕРБ ще гласува против всяко предложено

...
Няма никакво съмнение, че ГЕРБ ще гласува против всяко предложено
Коментари Харесай

ИТН са специалисти в политическите скечове

Няма никакво подозрение, че ГЕРБ ще гласоподава " срещу " всяко препоръчано от Има Такъв Народ в Народното събрание държавно управление, без значение личността на премиера и на министрите в кабинета. Ако пък се стигне до връчването на изследователски мандат на ГЕРБ, партията ще застане с позиция пред обществото, макар, че в началото беше оповестено, че незабавно ще върне мандата, сподели Десислава Атанасова, ръководител на парламентарната група на ГЕРБ.

При състояние, че се стигне до трети следващи парламентарни избори тази година, от ГЕРБ се надяват те да съвпаднат с президентските, споделя Атанасова. Според нея обаче, най-вероятно последващи избори ще съвпаднат с предстоящата четвърта вълна на Covid-19 в страната. Шефът на ПГ на ГЕРБ твърди, че макар свадите и размяната на обвинявания сред партиите на смяната в Парламента, те не потриват предостатъчно ръце, а се надяват това скоро да завърши.

Десислава Атанасова заяви, че ГЕРБ е залята от сигнали на симпатизанти подложени на репресии от полицията по разпореждане на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Това се е случило директно преди изключителните парламентарни избори. Партията към този момент наема юристи и стартира правосъдни каузи, само че също е внесла и предложение в Народното събрание за основаване на краткотрайна анкетна комисия, която ще бъде гласувана идната седмица.
Какви са упованията на ГЕРБ за резултатите от работата на новата краткотрайна парламентарна комисия, която ще проверява потреблението на сълзотворен газ и използването на мощ от страна на Министерство на вътрешните работи против протестиращи жители предходната година? Защо ГЕРБ предложи Росица Кирова за заместник-председател на 46-ото Народно заседание? Само тъй като преди време тя беше изключена от партията на Слави Трифонов, откакто пи кафе с Бойко Борисов, ли? Наближават президентските избори. Кой ще бъде претендентът на партия ГЕРБ?
Отговорите на Десислава Атанасова, " Директно в новините " със Стефан Кунчев.

Визитка

Десислава Атанасова, правист и политик от партия ГЕРБ. През 2001 година получава магистърска степен по право в УНСС, през 2009 година по политология и дипломация във ВТУ " Св. св. Кирил и Методий ", през 2011 година по европейска интеграция в същия университет. Владее британски и съветски език. От 2011 година е юрист в адвокатска гилдия Русе.

Между 2009 и 2012 година е депутат за Русе на партия ГЕРБ в 41-то Народно заседание. От 14 юли 2010 година е ръководител на парламентарната Комисия по опазване на здравето, а по-късно и министър на опазването на здравето. Атанасова е народен представител и в 42, 43, 44, 45 и 46-ото Народно заседание. Заместник-председател е на Комисията по правни въпроси в 44 Народно събрание и член на Комисията по външна политика. Председател е парламентарната група на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в 45 и 46-ото Народно заседание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР