Няма никакво правосъдие за мен. Това заяви Бритни Спиърс, като

...
Няма никакво правосъдие за мен. Това заяви Бритни Спиърс, като
Коментари Харесай

Бритни Спиърс за баща си: Надявам се да гори в ада 


" Няма никакво правораздаване за мен ". Това съобщи Бритни Спиърс, като упреква татко си Джейми, че се опитвал да я убие, и споделя, че се надява " той да гори в пъкъла ", до момента в който размишлява върху това, че не е имала " никакви права " по време на опекунството.

Певицата разгласява постна редица изявления в Twitter, където има 56 млн. почитатели. Носителката на " Грами " неведнъж загатва за настойничеството, под което е живяла, написа " Daily Mail ".


Изпълнителката се базира на поредност от ядрено-магнитни резонанси, които е трябвало да премине, преди да бъде настанена в лечебно заведение в първите година на опеката от страна на татко си. Тя съобщи, че е била подложена на жестоки условия.

Наистина имах възприятието, че татко ми се пробва да ме убие - споделя Спиърс.

" Нищо от това нямаше смисъл - изолацията, медицинските сестри, епруветките с кръв, непрекъснатата връзка. Нищо от това не беше правилно - бях добре ", написа тя. Певицата назова 13-годишното настойничество " прикрито и манипулативно принуждение " и също по този начин упрекна Джейми Спиърс, че се е опитал да я убие.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР