Няма никакво изключение от правилото, че всяко органично същество се

...
Няма никакво изключение от правилото, че всяко органично същество се
Коментари Харесай

Да спрем естествения отбор

„ Няма никакво изключение от правилото, че всяко органично създание се развъжда естествено дотам, че в случай че не се унищожава, земята скоро би се покрила от потомството на единствено една двойка. “ Ч. Дарвин, „ Произход на типовете “, глава III „ Борба за битие “.

Заглавието ми е съвсем смешка, не пиша теоретичен труд, единствено следя публичните процеси. Всъщност, ще дам и моите пет стотинки по тематиката „ родител едно и родител две “. Идеолозите на новото време не вършат нищо повече от неестествен асортимент. Някога сме се научили да опитомяваме диви животни, а в опитомяването на хората към този момент реализираме забележителни триумфи. Селектирането е муден развой, желае епохи и хилядолетия. И тъй като сме същества словесни, Божи твари, идеолозите почват своя план за селекция и депопулация от езика, от словото. Пътят на прегрешението постоянно минава през три стадия – мисъл, дума, дело. В настоящия джендър план се намираме към днешна дата още във втората фаза.

И по този начин, езикът би трябвало да бъде сакат. Да се ампутират естествените думи и понятия като „ мъж, бял, хетеросексуален “, а за новите заместители, за ментето се постанова да бъде направена философска рамка, която псевдонаучно да оправдае безумието на създателите на „ новговора “ (творбите на Оруел, Хъксли, Мор, Кампанела са единствено подготовки, литературни извършения, сондиращи настройките и подготвящи мозъците за това, което се готви на практика).

Новото ми обичано фразеология е toxic masculinity, токсичната неустрашимост е висша лирика в творчеството на септичните съзнания. Разрушителите на стереотипове са открити врагове на човешкото състрадание и здравия разсъдък. И на естествения тим, за тях „ алфа “ мъжкият не е биологичен факт, а единствено публичен умствен конструкт, нездравословен стандарт за превъзмогване и, като отхвърлят наблюденията на Дарвин, обричат бъдещия хомо еректус на необикновена тъпотия. Селекцията ще продължи в идващия стадий – на дело. Ще бъде развъдено и поощрено най-тъпото. Не на вълчата порода и изправените уши! Не на най-силния елен, който побеждава противниците си в жестоки борби! И каква е тая глупендерска кошута, която ги следи отстрана и чака своя единствен победител? Не може ли да се чифтоса с някой хърбав злощастник? С някой смрамючкан веган и слънцеяд? С някой полово полиморфен загубеняк? Фашистка!

Не на вълчата порода! Да на лисичата, чакалската, мършоядната, която си чака дажбичката в купичка с изписано лигаво име върху нея. На страхливата порода – три пъти да!

Мъничка детайлност, приказваме за хора, хюман биингс. Ще ги селектираме както в никакъв случай до момента. Това безсрамие повече не може да продължава! Я отворете worldometers.info, ще ви се изяснят някои трендове. На 1 юли 2040 година човешката популация върху планетата Земя ще бъде над 9 милиарда. Предимно тъпанари. Налага се да ги редуцираме. За един ден новото задължение от индивиди е към двеста хиляди части. Всеки ден по двеста хиляди нови гладни гърла се пръкват и надават плач. Принудени сме да ги превъзпитаме, да осъзнаят, че размножаването е нездравословно за всички. Дарвин е ретро. Дарвин поостаря, към този момент е ретрограден и мек. Новите ограничения ще бъдат безкомпромисни и безмилостни. Почнахме от думите, ще стигнем и до делата.

Новият свят е по-високото равнище на играта, само че в действителност е по-ниско. Падението продължава. Демоните са във вихъра си. Същата остаряла бедност, която Библията е планувала още първоначално. Няма орис. Има закономерности.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР