Няма никакви следи от наркотици в кръвта на починалия наскоро

...
Няма никакви следи от наркотици в кръвта на починалия наскоро
Коментари Харесай

Проговори сестрата на починалия вокалист на Gravity Co

Няма никакви следи от опиати в кръвта на умрелия неотдавна вокалист на Gravity Co Явор Захариев, стана ясно от пост на сестра му Рая Крумова във Facebook.

Опечалената жена се обърна към всички, които с лека ръка приписаха станалото с брат ѝ на опиати.

„ Добро утро, добър ден или добър вечер.... Няма значение по кое време ще прочетете това...

Просто ни се желае да се обърнем до всички и да изкажем най-дълбоките ни благодарности към другото семейство на Явор и това семейство са неговите другари. Благодарим ви другари от цялото ни сърце и душа за мощните и откровени обятия, за благите думи и за споделените мемоари с Явор.

Тази обич, която споделихте с нас, в това тежко и мъчно време ни оказва помощ и ние да преодолеем тази тежка загуба. Това слънце денем и тази ярка звезда през нощта, наречена Явор, ще ни топли и ще ни осветява вечно. Докато се сещаме за нещата, които е споделил, за радостните случки с него, до момента в който го носим в сърцата ни, няма да бъде пропуснат и няма да почине. Няма да можем да го виждаме, няма да можем да го чуваме, само че ще го усещаме, там...вътре в нас, където остават обичаните ни хора...И това ще бъде за постоянно.

Не бъдете тъжни, тъй като сме сигурни, че той не желае да е по този начин.

Останете си с най-светлия спомен за него и с прелестното лъчение на един добър и великодушен човек.

Той е някъде там, в пространството, в неговата гравитация и сигурно обикаля, свирка си и се смее. Сигурни сме, че е благополучен, тъй като избяга от един трансформирал се към този момент в мрачно черен свят. Свят цялостен с долнопробност, недобросъвестни планове и болежка.

Искаме да се обърнем и към тези, които побързаха да го нарекат " наркоман " или да подчертаят с огромни черни букви, че той е изгубил битка си с опиатите. Към тези, които с голяма лекост му сложиха този безвъзмезден етикет и не се замислиха, че това може да аргументи още повече болежка на хората, които го обичат.

Точно към тези хора желаеме да се обърнем... Към всички тях и към всеки един по настрана. Ще ли е допустимо да си върнете думите обратно? Ще ли е допустимо да предъвчете тази гнусота и този буламач, които изплюхте? Ще ли е допустимо да го сдъвчете добре и да го преглътнете, без да се задавите?

Благодарим ви авансово.

На всички вас държим да кажем, че това не е следващата наркоманска история, която от първия миг ни нагнездихте принудително в главите, без даже да знаете какво тъкмо се е случило " по непотвърдени данни ".

По извънредно....и подчертаваме, по извънредно доказани данни, Явор не е имал опиати в тялото си.

Абсолютно никакви.

Явор е бил обичай...пребит от пердах и тялото му, което беше също толкоз чупливо, както и душата му не устоя.

Това е истината за Явор и за неговата гибел.

Истината за човешкото създание, което пося обич и добрина на всяка негова крачка и във всеки един от нас.... И няма друга истина, колкото и да се пробвате да я търсите.

Всеки един от нас и от вас живее с пороци, приети или не. Той имаше голямата храброст да ги извади, да ги покаже и да се бори с тях. Но това не е повода за неговата гибел. Причината е друга...И доста по-болезнена.

Сигурни сме, че на Господ Бог му трябват доста ангели, с цел да се бори против демоните на този свят и за това си го взе.

Той ще бъде един прелестен ангел и ще ни закриля от там, където е.

Ще закриля всички нас и всеки един по настрана и ще ни демонстрира правилния път на живота по който би трябвало да вървим.

Този ангел, тази светлина и тази звездичка е ЯВОР. Тук и на всички места. Обичаме те и ще те обичаме постоянно от дъното на цялото ни сърце и цялата ни душа.

Ти си част от нас и постоянно ще бъдеш нашето малко момче, нашата любов, нашият Пуцко... "

Ива и Рая “

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР