Няма никакви основания за импийчмънт за президента. Радев изразява правителствената

...
Няма никакви основания за импийчмънт за президента. Радев изразява правителствената
Коментари Харесай

Крум Зарков брани президента, нямало основания за импийчмънт

Няма никакви учредения за импийчмънт за президента. Радев показва държавната позиция за военна помощ на Украйна. Решението на Народно събрание се извършва в параметрите, в които бяха признати. Той изрази една много разбираема позиция във връзка с нуклеарната енергетика.

Това съобщи в студиото на Нова ТВ министърът на правораздаването Крум Зарков, който беше поканен да разяснява последните горещи тематики, свързани с новия лист „ Магнитски “ и наказания, които ни наложи Англия.

Новият лист „ Магнитски “ и наказания на Англия са настоящи, само че те не са новост, тъй като не слагат верните въпроси. Политическата власт обаче би трябвало да разбере, че време за скатаване към този момент няма, акцентира той. 

Зарков уточни, че това са защитни механизми, от които да се предпазят Съединени американски щати и Англия, тъй като считат, че има страни, които могат да им навредят. Това не е интервенция в нашите работи, а метод да се защитят. Те пазят личните си финансови системи, пазят личната си външна политика, разяснява правосъдният министър.

Нямаше потребност да вървя до Съединени американски щати, с цел да схвана че ние сме в съюзи, където силата им се мери по най-слабото им звено. А България е посочена за следващ път, че ние сме точно най-слабото звено в Европейски Съюз и НАТО, добави Зарков. 

Като министър на правораздаване и жител считам, че има всички обстоятелства, данни и условия, които дават съображение да се ревизират, само че нямаме прокуратурата, която да го направи, уточни той. 

Зарков изясни, че няма да разяснява имената в новия лист „ Магнитски “, защото най-вероятно ще има наказателни преследвания. И също така е длъжностен министър и не би желал да разясня политически проблеми. 

Според служебния правосъден министър, в случай че не проведем нужните промени и посочим хората, които да ги извършват, нищо няма да се промени в българското правораздаване. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР