Няма никакви основания да се отменят изпитите. Предаден е целият

...
Няма никакви основания да се отменят изпитите. Предаден е целият
Коментари Харесай

Николай Денков: Изпити и материал няма да отпадат

Няма никакви учредения да се анулират изпитите. Предаден е целият материал и от тази позиция няма никакво съображение да бъде понижен материала, който ще бъде включен в изпита. Това съобщи служебният учебен министър Николай Денков в утринния блок на Българска национална телевизия.
Изпитите не изискват преповтаряне или преразказване, а се дава текст, който би трябвало да се прочете, след което да се напише есе или интерпретативно съчинение.  Разликата с предходната година е, че имало комплициране и липса с механически средства.
 Университетите ще се връщат към присъствено образование Университетите ще се връщат към присъствено образование
Присъственото образование в университетите ще бъде възобновено до няколко дни. Всеки ректор ще взема решение самичък по какъв начин и дали ще върне изцяло при...
Денков чака изпитите да минат добре с мотив, че организацията е доста добра. Наваксването на материала би трябвало да се случи до 30 юни. Той не е последовател да има един учебник по всичко.
По думите му организацията върви доста добре и няма да се трансформира нищо в заложените ограничения. Всички възпитаници би трябвало да знаят в кои учебни заведения ще се явят на матура, има доста дребен брой карантинирани в размер на осем индивида за цялата страна. Няма никаква заплаха за останалите възпитаници, увери Денков.
49 500 зрелостници ще се явят на матура. Около 95% се явят на изпит и към 90% от тях съумяват да го изкарат сполучливо и да завършат 12 клас. 1 400 души ще се явят на утрешната матура от предходни години. Предпазни маски ще има разполагаем, само че апелът е всеки да носи повече от една, с цел да може да си я смени по време на изпита.
До края на мандата на служебното държавно управление би трябвало да бъде осъществен разбора за отдалеченото образование. Дистанционното образование ще даде моментна картина по региони и по учебни заведения къде има дефицити, изясни Денков.
 Денков предложи по какъв начин да се разпределят парите по Националната тактика за учене през целия живот Денков предложи по какъв начин да се разпределят парите по Националната тактика за учене през целия живот
Служебният министър на образованието Николай Денков предлага разпределението на десетки милиони от еврофондовете по Националната страте...
Кандидат-студентските изпити ще се проведат с маски, присъствено и с всички ограничения за ограничение на инфекцията. Трябва да има ограничения, които да убедят висшите учебни заведения, за които да е преференциално да се кооперират дружно. Това, което би трябвало да се промени е да се покачат условията към преподавателите и студентите, настоя служебния учебен министър.
Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР