Няма никакви аргументи защо Марияна Николова е избрана за вицепремиер,

...
Няма никакви аргументи защо Марияна Николова е избрана за вицепремиер,
Коментари Харесай

Йончева обвинява в арогантност властта и за хората на улицата

Няма никакви причини за какво Марияна Николова е определена за вицепремиер , смущаващо е, че министър председателят Борисов отсъства от пленарната зала, при една такава " значима, основна рокада и то в сериозна обстановка за България, би трябвало да изслушаме причините на господин Борисов ", разяснява пред БТВ представителят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева.

" Това е редно в една демократична страна, може би е обикновено в един автократичен режим . Важни са в този миг причините, тъй като хората към този момент излизат на улицата, тъй като търпението към този момент им свършва ", изясни тя.

Йончева разяснява и че не е казвала, че се усеща застрашена , постоянно е карала персоналния си автомобил като народен представител, нито един път не е употребила кола на Народното събрание в служебните си пътувания. " Предложиха ми от Българска социалистическа партия, тъй като имат избрана информация и аз бях сложена в обстановка да не откажа ", добяви представителят на Българска социалистическа партия.

 Марияна Николова замести Валери Симеонов
Марияна Николова замести Валери Симеонов

Депутатите от " Атака " не участваха в парламентарна зала

Арогантното държание на властта, а не Валери Симеонов изкарват хората на улицата, " Симеонов подпали това неодобрение, той даде израз на това неодобрение по някакъв метод, само че арогантността на цялото държавно управление се състои в това, че от заран до вечер приказват какъв брой е добре България , до момента в който хората мизерстват и няма никакъв излаз от тази бедност ", добави Йончева.

 Веселинов: На митингите се гледа като на действителни проблеми, извеждани от хората
Веселинов: На митингите се гледа като на действителни проблеми, извеждани от хората

Конструктивни решения и първо присъединяване в ръководството - най-голямото достижение на " Обединени патриоти "

Тя разяснява, че 53% от българите са работещи небогати, те получават чисти приходи 460 лева . В същото време държавното управление приказва за стопански напредък, само че никой не споделя от какво е този стопански напредък. Икономическият напредък не е заради работеща стопанска система, а тъй като българи изпращат от чужбина помощи за своите родственици. Всяка година изпращат по 2,5 млрд лева в България работещи българи и става дума единствено за суми по банков път , изясни тя.

 Българска академия на науките установи демографската рецесия
Българска академия на науките установи демографската рецесия

Институтът излиза с прогноза в три разновидността

" В България няма никакъв напредък . Според Българска академия на науките цифрата евентуално е два пъти по-голяма. Говорим, че е спаднала безработицата и най-вероятно най-спаднала е в най-бедните региони, тъй като хората отпътуват , те към този момент не желаят, не могат да работят в България. В България няма никакво възприятие за правдивост. Преките задгранични вложения са паднали повече от 10 пъти за последните 10 години ", добави Йончева.

 Нинова към строителите: Не ни плашете, а гарантирайте качество
Нинова към строителите: Не ни плашете, а гарантирайте качество

Лидерът на Българска социалистическа партия дефинира държанието им като неуместно

Във връзка с желаната от строителния отрасъл оставка на Йончева, тя разяснява " " Искаме от АПИ да ни даде позволение да бъдат взети в наличието на АПИ, на специалисти, на КАТ, проби от четирите автомагистрали, от тези сектори, които са издигнати в последните 5 години , тъй като след петата година има степен на изхабяване. Става дума за четирите автомагистрали " Тракия ", " Хемус ", " Марица " и " Струма " . Това за моя огромна изненада провокира тази бурна реакция ".

 Йончева: Добрев, Биков и Тодоров се пробват да ме сплашат, само че номерът им няма да мине
Йончева: Добрев, Биков и Тодоров се пробват да ме сплашат, само че номерът им няма да мине

Методите за репресии на ГЕРБ са класическа скица

Елена Йончева изясни, че до 40% от цената на автомагистралите се връща назад към властта , най-малко съгласно доста специалисти. " С една такава инспекция ние освен ще дадем цялостна картина , само че ще потвърдим дали това е по този начин , дали има обосновани подозрения за едно такова съмнение ".

За поискания от прокуратурата имунитет и възможният очевидец, Йончева разяснява, че очевидецът евентуално е един от депутатите, подали сигнала, Делян Добрев, Тома Биков или Антон Тодоров. " Прокуратурата не е повдигнала обвинявания. Аз си дадох имунитет а ", добави тя.

 За трима депутати прокуратурата събира обвиняване
За трима депутати прокуратурата събира обвиняване

Това са депутатите Елена Йончева от БСП; Георги Михайлов от Българска социалистическа партия и Борис Кърчев от Политическа партия " ГЕРБ "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР