Няма никаква връзка между кметския екип, ръководството на общината и

...
Няма никаква връзка между кметския екип, ръководството на общината и
Коментари Харесай

Венцислав Венков в Шумен и Мътница: Водата, чистотата, инфраструктурата ще бъдат моите приоритети*

„ Няма никаква връзка сред кметския екип, управлението на общината и хората по кварталите “. Това разясниха шуменци по време на среща с кандидат-кмета на град Шумен от " Българска социалистическа партия за България " Венцислав Венков и претенденти за общински съветници от листата на левицата.
" Вместо да се наливат 12 милиона в Арена – Шумен, където в този момент влизаме единствено за концерти, с тези пари можеше да се ремонтират старите зали и да се построят най-малко 3-4 квартални стадиони “, показват хората и разясняват, че в общината не знаят какви са потребностите на живеещите в кварталите, а самите жители нямат никаква връзка с управниците на Шумен.
Въпреки другите проблеми, всички диалози в Шумен стартират и приключват с водата. Хората към този момент са изгубили самообладание и непрекъснато питат докога ще тече мръсна вода от чешмите. Кандидатът за кмет Венцислав Венков изясни, че има благоприятни условия за възстановяване на водоснабдяването в града. „ Защо не се възстановят кладенците, които са употребени до 1986 година? Всички споделят, че водата от тях е била с доста положителни качества “, разяснява Венков пред шуменци и акцентира, че години наред целият град чака ръководещите от ГЕРБ да изпълнят обещанието си за пречиствателна станция.
По-късно претендентът на левицата за градоначалник на Шумен и претендентите за общински съветници посетиха шуменския квартал Мътница, където Венков съобщи: „ Правим тези срещи, с цел да се забележим очи в очи с хората и да чуем какво желаят от нас. Проблемите на Шумен са ясно обрисувани и известни – водата, чистотата, инфраструктурата - те ще бъдат и мои цели, само че желаеме да чуем на място и проблемите на кварталите и селата “. По думите му има доста съществени въпроси, които вълнуват шуменци и на които никой от властта не дава отговор и даде образец със завода за боклуци: " Говори се за цех за изгаряне на боклука в квартал Дивдядово, в този момент се заприказва и за вид той да бъде в Индустриалния парк, само че никой от досегашния кметски екип не ни споделя какъв е този цех, каква технология ще употребява, безвредна ли е тя. Ние не сме срещу построяването на сходен цех, само че желаеме да знаем какво ще се случва в града ни ", разяснява Венков.
Венцислав Венков даде образец и с концепцията за пренасяне на дома за психологично заболели хора от Царевброд в Шумен, която се върти сред Министерството на здравеопазването и кметския екип на Любомир Христов. " Никой не пита жителите на Шумен, никой не им изяснява какво се планува, има големи проблеми с връзката сред локалната власт и жителите ", сподели още той.
Жителите на дребните обитаеми места сложиха въпросите с режима на водата в някои села, проблемите с чистотата поради нередовното транспортиране на боклука. Те упорстват за най-малък бюджет, с цел да си вземат решение най-неотложните въпроси. „ В нашата стратегия е планувано към общинското дружество по непорочност да се назначи по един човек за всяко село, който да поддържа чистотата “, изясни претендентът за кмет от " Българска социалистическа партия за България ".
Платена обява в границите на предизборната акция за Местни избори 2019. Купуването и продаването на гласове е закононарушение
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР