Няма никаква сделка между ГЕРБ и ДПС. Нека колегите от

...
Няма никаква сделка между ГЕРБ и ДПС. Нека колегите от
Коментари Харесай

ГЕРБ: Условието за връщане на БСП е едно – Нинова да е министър-председател

Няма никаква договорка сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Нека сътрудниците от Българска социалистическа партия да разяснят повече, тъй като във връзка с цени и покупко-продажби те знаят всичко. Просто сега се търси всевъзможен претекст да се вършат внушения и да се чуе гласът на социалистите, тъй като те отсъстват от Народното събрание. Започват да се трансформират в извънпарламентарна съпротива и търсят разновидности да бъдат чути. Това разгласи в предаването " Още от деня " националният представител от ГЕРБ Димитър Лазаров, съобщи вести.бг.

,,Струва ми се, че сътрудниците от Българска социалистическа партия имат единствено едно-единствено изискване, с цел да се върнат в Народното събрание и това е Корнелия Нинова да бъде министър-председател. Целта им е просто да се подвига шум``, уточни той.

,,Преференциалният избор е една от техниките на пропорционалното гласоподаване. Не е правилно, че сме гласуви този избор да отпадне, нито е правилно, че сме го обезсмислили. Когато се втълпяване, че има тирания, ние се вслушахме в мнението и желанието на жителите и върнахме преференциите``, добави депутатът.

,,Прагът на преференциалния избор ще бъде решен тогава, когато законопроектът влезе в зала за обсъждане``, приключи Лазаров.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР