Няма никакъв синхрон между програмите на президента и премиера. Липсата

...
Няма никакъв синхрон между програмите на президента и премиера. Липсата
Коментари Харесай

Дончева: За Борисов плащаме и ние, и тия отвън, дето го туриха начело

Няма никакъв синхрон сред стратегиите на президента и премиера. Липсата на синхрон е подбудена от връзките сред двамата, главно по виновност на премиера, разяснява пред Българска национална телевизия водачът на ”Движение 21” Татяна Дончева.

По думите ѝ това е отвращение да се одобри, че президентът съществува.

"Не може да се изживяваш като Краля Слънце, това е липса на обичайно отношение. Президентът Радев би трябвало да има някаква външнополитическа активност и той я реализира, доколкото може. Но отсреща няма хора, с които да съгласува дествията си. Като има такива връзки, няма да взима министри със себе си, това е повече от ясно. Той няма какво съответно нещо да свърши в Русия, само че може да приказва за потребността от разговор. Преди него Плевнелиев беше на радикално друго мнение и връзките с Москва бяха замразени ", съобщи Дончева.

"Борисов отива в Москва, само че няма никаква стратегия и визия. Той би трябвало да изясни какво желае да направи с АЕЦ "Белене ". В понеделник споделя, че е мочур, в сряда - противоположното. Той не изпитва стеснение заран и вечер да приказва друго за едно и също нещо, добави Татяна Дончева.

Преди 10 години външни фактори издигнаха Борисов, проправиха му път към върха, финансираха, даваха рамо и така нататък Българският гласоподавател също го поддържа без доста да му мисли. Резултатите са плачевни. Сметката няма да я плащаме единствено ние, и външните господари ще заплащат. Поне това е добре ", счита Дончева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР