Няма никакъв проблем относно извършваната проверка от прокуратурата заради Пловдивския

...
Няма никакъв проблем относно извършваната проверка от прокуратурата заради Пловдивския
Коментари Харесай

Портних: Нямам никакъв проблем с прокурорската проверка заради Пловдивския панаир

Няма никакъв проблем по отношение на осъществяваната инспекция от прокуратурата поради Пловдивския панаир. Това сподели кметът Иван Портних във връзка, за което оповестиха от „ Да, България “, съобщи кореспондент на Moreto.net.

„ За последните години имам стотици инспекции от всякакво естество. Така че няма нищо неприятно “, разяснява още градоначалникът.

По думите на Стела Николова от „ Да, България “ следствието е поради бездействието на кмета с връщането на акциите на Пловдивския панаир на страната макар взетото от Общински съвет решение.

„ Костовата приватизация касае и Панаира. Случило се е по време, когато настоящия водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, е била зам. - министър. По – късно актуалният й заместител Борислав Гуцанов, като част от Общински съвет, е проспал повдигането на акциите и Общината губи надзор над Дупката. Проблемът е пловдивски. Винаги са имали опцията да си решат казуса. Ние не сме дали нито една стотинка за Дупката. Получили сме нея и акции, които имат стойност “, сподели кметът.

Той добави, че концепцията е, в случай че някои предложи сума против акциите, средствата да се употребяват за облагородяване на мястото в интерес на варненци.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР