„Няма несправедлив резултат. Винаги крайният резултат е малко или много

...
„Няма несправедлив резултат. Винаги крайният резултат е малко или много
Коментари Харесай

Краси Балъков: Няма несправедлив резултат, важно е да не допускаме голове

„ Няма неправдив резултат. Винаги крайният резултат е малко или доста обективен. На фона на 90-е минути може и да не сме удовлетворени, само че това е футболът. Това беше генерална подготовка преди тежкия мач, който ни чака с Пирин. Нека да вземем позитивното от този мач и със успокоение да се опитаме по най-хубавия метод да си изиграем мача с Пирин”, разяснява треньорът Красимир Балъков след равенството на Етър с Локомотив Пловдив – 1:1 в 32-ия кръг на Първа лига, Втора осмица, Група Б.

„ Десет удара имаме в очертанията на вратата против два. Това приказва за интензивност, за ангажираност, за предпочитание за победа. Когато си долу ниско, какъвто и тим да имаш, ще бъде постоянно доста тежко и трудно”, сподели Балъков, а за гола на гостите, разяснява:

„ Просто една обикновена неточност, която направихме откъм гърба, разколебаха се футболистите след неосъдената дузпа и на контраофанзива ни вкараха. Като изпуснеш питомното, гониш дивото.”

За двата противоречиви момента, Краси Балъков съобщи: „ Видях и двете положения и мисля, че първото е по-голяма дузпа от второто, само че и второто си е дузпа. Може да се даде, може и да не се даде. Толкова сме ощетявани този сезон, че най-малкото против Етър би трябвало да се вършат полемики дали е имало или не дузпа.”

„ На първо място би трябвало да имаме успокоение. Да се възстановим и да си проучваме и този мач. Да забележим къде сме създали неточности и къде сме създали положително. Важно е да не позволяваме голове. Това при нас е малко проблем, тъй като ние обичаме да играем с топката. Когато имат топката, би трябвало да искаш, да рискуваш и тогава се получават контраатаки”, показа Красимир Балъков и добави:

„ Много добре сме осведомени с пиринския дух. Знам какъв дух и темперамент имат, тъй че ни чака една доста здрава среща. Това ще е мач сред двата отбора, които никой не може да упрекна в корупция или приемане на помощ от някъде.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР