Няма нарушения в проекта за изграждане на рибарско пристанище в

...
Няма нарушения в проекта за изграждане на рибарско пристанище в
Коментари Харесай

Борисов проверява работата по големите инфраструктурни обекти във Варнa

Няма нарушавания в плана за създаване на рибарско пристанище в квартал " Аспарухово " във Варна. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов във връзка обява в медиите, че на плажната линия във варненския квартал ще се строи хотел. Премиерът е във Варна, с цел да се запознае с работата по огромните инфраструктурни обекти в града.

Варна

Премиерът Бойко Борисов стартира инспекцията си във Варна с разширението на бул Васил Левски - огромен инфраструктурен план, който визира соновните булеварди в града и е причина за големите тапи в морската столица.

Борисов се увери, че това е съществено оборудване, което лишава повече време от плануваното. По думите на премиера, по-добре да се закъснее с осъществяването на плана, в сравнение с да се бърза и да не се свърши както би трябвало.

На 16 ще стартира и строителството в региона на Белокопитово на Автомагистрала " Хемус ", министър председателят Бойко Борисов увери, че в случай че всичко върви добре до 2024 година Автомагистрала " Хемус " ще бъде приключена.

Още по тематиката - в директното включване на Нивелина Няголова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР