Няма нарушения в къщата за гости на фолк певеца Милко

...
Няма нарушения в къщата за гости на фолк певеца Милко
Коментари Харесай

Експерти от ДФ „Земеделие” провериха къщата за гости и на фолк певеца Милко Калайджиев

Няма нарушавания в къщата за посетители на фолк артиста Милко Калайджиев. Това показа той в БТВ „ Тази заран ", откакто през вчерашния ден специалисти от Държавна фирма „ Земеделие " направиха инспекция на парцела. Къщата на фолк артиста е категоризирана с две звезди, няма обслужващ личен състав. Гостите сами би трябвало да си готвят и чистят. Калайджиев съобщи, че още не е спал в неговата къща за посетители.

Аз не съм я направил, с цел да дремя тука, тя е за посетители и ще си остане във времето като Калайджиевата къща. Отначало инспекциите му бяха смешни, тъй като с цел да направиш това нещо преминаваш през иглени уши и няма по какъв начин да направиш шашми, съобщи Калайджиев. Той добави, че не се тормози от инспекции, а през годините постоянно е инспектиран.

Рекламирам я аз, по този начин го направихме, с цел да е забавно на хората. Не всеки петък и събота има посетители, наема се цялата и обособени стаи, сподели музикантът и добави, че от този бизнес не се печелят доста пари.

Милко Калайджиев съобщи, че е бил утвърден за финансиране от втория път. Къщата коства над 435 хиляди лева, 304 хиляди от тях са покрити с еврофинансиране.

Имаше месеци бягане, първо взимаш заем, тези 304 хиляди авансово би трябвало да им обезпечиш ДДС-то. Аз вложих 120 хиляди лв., съобщи музикантът и сподели още, че това не е единственият му бизнес - сега отглежда домати и жито.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР